Alaaf! Sta vooraan bij de optocht, hos op je favoriete carnavalkrakers en geniet van drie volle dagen feest! Waar je ook gaat feesten, wat je kostuum ook is: bescherm je gehoor met Alpine en voorkom een piep in je oor. Ook voor de allerkleinste hebben we een veilige en betrouwbare oplossing 🥳

Alaaf! Gehoorbescherming voor carnaval

De orkesten tijdens de optocht, de muziek op de praalwagens en carnavalskrakers in je favoriete kroeg: carnaval en muziek horen bij elkaar. Maak je carnavalskostuum compleet met oordoppen of oorkappen van Alpine! Hos er op los en wordt de volgende dag wakker zonder piep in je oren.

Welke gehoorbescherming moet ik kiezen?

Er valt genoeg te kiezen als het op gehoorbescherming aankomt. Het belangrijkste is natuurlijk dat geluid wordt teruggebracht naar een veilig niveau. Voor een geweldig feest als carnaval adviseren wij PartyPlug of PartyPlug Pro. Voor de kleintjes Muffy Baby (tot 3 jaar) of Muffy Kids (vanaf 3 jaar).

*De korting is alleen geldig op Muffy Kids, Muffy Baby, Pluggies Kids, PartyPlugs en PartyPlugs Pro. De actie is geldig van 19/01/2024 tot 12/02/2024. Korting wordt automatisch toegepast wanneer 2 of meerdere actieproducten worden toegevoegd aan het winkelmandje.