Nr.1 gehoorbescherming

voor elke situatie

Shop nu
Motorrijden
Motorrijden
Slapen
Slapen
Reizen
Reizen
Feesten
Feesten
Baby/Kids
Baby/Kids
Muziek
Muziek
Watersport
Watersport
Klussen
Klussen
Race
Race

Oordoppen op maat

Waar je ook komt, geluid is anders in elke situatie. Met oordoppen op maat ben je verzekerd van een perfect passende oordop die in jouw situatie bescherming biedt tegen schadelijk en hinderlijk geluid.

Elk paar otoplastieken is uniek, omdat ze zijn afgestemd op de gebruiker. Voor ieder setje wordt er een afdruk gemaakt van de gehoorgang.

Ontdek alle op maat oordoppen

Sorteer op type

Ontdek meer
Oordoppen
Oordoppen
Oorkappen
Oorkappen
Accessoires
Accessoires

Geniet van geluid, je hele leven lang

Bij Alpine zijn we er voor u om nog meer plezier te beleven aan de dingen die u graag doet, zonder last te hebben van schadelijk of storend geluid. Dit doen we door hoogwaardige gehoorbeschermers aan te bieden – winnaar van de Red Dot Award! – voor onder andere muzikanten, kinderen, reizigers, watersporters, feestgangers, motorrijders en mensen met slaapproblemen.

Meer over ons

Mijn oren zijn mijn belangrijkste instrument. Je loopt sneller gehoorschade op dan je denkt. Daarom kun je niet vroeg genoeg beginnen met het dragen van gehoorbescherming. Ik moet er niet aan denken hoe het zou zijn als ik door gehoorschade niet meer van muziek zou kunnen genieten!

Laidback Luke
/
DJ & Producer

Ik werk fulltime in de muziekindustrie, waarbij je gehoor het belangrijkste is dat je bezit.

Paul Mayson
/
DJ & Producer

Mijn oren zijn mijn beroep. Zonder mijn gehoor kan ik geen DJ meer zijn. Daarom wil ik het zo goed mogelijk beschermen. Ik ben erg benieuwd om de op maat gemaakte oordopjes van Alpine uit te proberen.

Ummet Ozcan
/
DJ & Producer

Partners