• Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis
[aws_search_form]

Accessoires

Alle extra's voor je gehoorbescherming

Om zo lang als mogelijk te kunnen genieten van je Alpine producten, hebben we verschillende accessoires waarmee je de levensduur van je gehoorbeschermers kunt verlengen. Verklein bijvoorbeeld de kans op verlies met een van onze opbergaccessoires. Verder hebben we ook nog zogenoemde in-ear producten voor de ultieme muziekbeleving en slaapmaskers om nog relaxter de nacht door te komen.

Schoonmaken
Wanneer je regelmatig je gehoorbescherming èn je oren schoonmaakt, verleng je de levensduur van je gehoorbeschermingsproducten. De oordoppen, zowel universeel als op maat, kunnen eenvoudig gereinigd worden met desinfecterende Alpine Clean reinigingsspray. Na het inspuiten van de gehoorbeschermers met Alpine Clean worden de meeste bacteriën en virussen in een paar minuten gedood. Je oordoppen worden natuurlijk minder snel vies wanneer je schone oren hebt. Met Alpine Ear Spray kun je je oren eenvoudig en snel een intensieve reinigingsbeurt geven. De milde formule van de spray draagt bij aan een gezonde gehoorgang en je voorkomt verstopte oren.

Opbergen
Oordoppen zijn klein, waardoor je ze makkelijk verliest of kwijtraakt. Om dit te voorkomen hebben we diverse opberg accessoires, speciaal voor gehoorbeschermers. Denk bijvoorbeeld aan opbergtasjes en opbergkokers, die je zelfs aan je sleutelbos kunt bevestigen. Zo heb je altijd een setje oordoppen bij de hand. Met het Alpine Koord verlies je je oordoppen ook niet wanneer ze uit je oren vallen.

In-ear muziekoordoppen
Voor de echte muziekfanaten hebben we in-ears: muziekoordopjes die voorzien zijn van de meest geavanceerde audiotechnologie. Gegarandeerd een fantastische en loepzuivere muziekbeleving!

Accessoires voor je gehoorbescherming

Top