Een commerciële dag of niet, toch doen veel consumenten er lekker aan mee. Uiteraard is elke dag een goede dag om iets liefs of extra’s voor je partner of geliefdes te doen. Maar Valentijnsdag is nu net zo’n dag dat je gewoon heerlijk traditioneel aan alle clichés wil voldoen. Alpine doet ook lekker mee met de traditie. Zo doen we bij elke bestelling een lekkere verwennerij. Menigeen is van mening dat je niet meer afgezaagd kan aanzetten met een bosje bloemen en daarom laat ik je graag kennis maken met leuke valentijnscadeaus met een verrassende twist.

Valentijnscadeaus

1. Alpine PartyPlug

Universele oordoppen als Valentijnscadeau? Niet erg voor de hand liggend en in eerste instantie niet bepaald romantisch. Maar het gaat natuurlijk om het totaal pakket en wat is er nou toffer om het mooi in te pakken met een kaartjes voor een concertje naar keuze!

2. Chocstar

De meeste vrouwen houden wel van een chocolaatje, maar menig man ook! Lekker smikkelen van een heerlijke brok. Deze keer geen hapklare chocoladestukjes, maar een eigen samengestelde lekkernij die je zelf zo gek kan maken als je zelf wilt.

3. Cruise

Deze keer wordt het niet een avondje dineren bij het restaurantje waar jullie standaard altijd heengaan. Een mooie aanrader is de romantische cruise door de prachtig verlichte grachten van Amsterdam onder het genot van een heerlijk glaasje wijn en een kaasplateau.

4. Giftbox

All you need is love met Robert ten Brink is er niet altijd als je hem nodig hebt. Helaas helaas maar met deze verrassende giftbox worden de avonden vast even leuk. Deze box is gevuld met een aantal leuke en lekkere producten.

5. Kussensloopjes

Speelse kussentjes met grappige opdrukken doen het gewoon altijd goed. Deze leuke kussentjes heb ik gespot bij de Xenos en is zeker het delen waard! Mr en Mrs of gewoon I love you.

6. Foto op plank

Foto&rsquo s doen het altijd goed. Of het nu in een plakboek, fotolijst of op een product zoals een knuffel of mobielhoesje is. Nu heb ik iets moois gezien wat zeker een mooie eyecatcher in de woonkamer zou zijn, namelijk een foto op plank. Super mooi en iets om heel lang plezier van te hebben.