Met een paar frisse sneakers kom je op elk feestje goed voor de dag. Goed nieuws dus dat Alpine een toffe samenwerking is gestart met dè sneakerstore van Nederland: Bruut! En nog beter nieuws dat je nu bij aanschaf van Alpine gehoorbescherming naar keuze kans maakt op €150 Bruut shoptegoed. Zo kun je goed beschermd en in stijl met je voetjes van de vloer.

Gespot bij de sterren

Schoenen maken je outfit. Ga je een avondje uit? Dan zijn een paar toffe sneakers dus een absolute eye-catcher. Voor unieke sneakers ben je bij Bruut aan het juiste adres. Bekende artiesten worden regelmatig gespot met exclusieve Bruut sneakers. Net zoals dat diverse nationale en internationale grootheden hun kostbare gehoor met Alpine oordoppen beschermen. Een ijzersterk duo dus, Alpine en Bruut.

Oordoppen en sneakers voor elke situatie

Vette sneakers zijn niet alleen een must-have tijdens een feestje. Met een paar sportieve schoenen kun je alle kanten op. Je combineert ze net zo gemakkelijk met een vlotte casual kledingstijl, als onder een sportieve zakelijke outfit. Bij Bruut shop je sneakers van de tofste merken: Nike, Adidas, Puma, Vans en nog vele andere bekende merken. Multifunctioneel dus, net als de filteroordopjes van Alpine. Want naast gehoorbescherming voor het uitgaan, zijn er ook speciale Alpine filteroordoppen die van pas komen tijdens het motorrijden, klussen, slapen, reizen en watersporten.

Maak kans op €150 Bruut Sneakers shoptegoed

Met een set Alpine filteroordoppen ben je goed beschermd tijdens elke party, motorrit of Do It Yourself project. Voeg daar een paar bijpassende sneakers aan toe, en je dag kan niet meer stuk! Bestel daarom voor 5 november 2018 Alpine gehoorbescherming naar keuze via de Alpine webshop en laat in het formulier na je bestelling je gegevens achter. Dan maak je kans op €150 Bruut shoptegoed!