Het festivalseizoen is van start gegaan! Heerlijk genieten van een dagje weg, je favoriete muziek en dansend de nacht ingaan zonder last te krijgen van piep in je oren of de vervelende gedachte dat jouw spullen kwijt, of erger, gestolen zijn. Dan is het erg handig om op het festival jouw spullen op te bergen en gehoorbescherming mee te nemen om, zonder gehoorschade op te lopen, optimaal te genieten.

Alpine Hearing Protection werkt samen met kluisjesverhuurder Lockerbox om dit te voorkomen. Na het opbergen van jouw spullen kan de festivalganger PartyPlug oordopjes kopen om zo vol op te genieten van de muziek zonder gehoorschade op te lopen. Lockerbox zal Alpine’s “PartyPlug” oordopjes aanbieden voor de actieprijs van € 10,- (normale prijs € 11,-). Je spullen blijven veilig en je oren ook!

Wij staan beide op de festivals BuitenWesten en Milkshake. De komende tijd is Lockerbox ook op Tomorrowland in België, Dance Valley, Solar Weekend Festival en vele anderen. Bekijk het volledige (festival) kalender, hier.