Carnaval - baby - alpine hearing protection

Ga je gezellig met je gezin carnaval vieren? Kinderen vinden het vaak hartstikke leuk en kijken hun ogen uit. Steek ze in een hippe carnavalsoutfit en ze zijn al helemaal dolgelukkig. En ze trekken de verkleedkleding ook na carnaval waarschijnlijk nog regelmatig aan. Dit zijn onze favorieten! Die zijn ook nog eens goed te combineren met hippe gehoorbeschermers.

 

Alpine Muffy oorkap carnavalsoutfits

 

Elsa van FrozenElsa carnavalsoutfit

Het blijft een van de grootste idolen van veel jonge meiden: Elsa van Frozen. Bij zo’n prachtige blauwe prinsessenjurk past natuurlijk perfect een mooie blauwe oorkap. Die beschermt kinderoren tegen het lawaai van de carnavalsoptocht.

 

 

Unicorn carnavalsoutfitsUnicorn

‘Always be yourself, unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn.’ Need we say more? Met een bijpassende roze Alpine Muffy oorkap, tegen gehoorschade.

 

 

 

 

AstronautAstronaut carnavalsoutfits

Jongens en meiden die dromen van ruimtereizen gaan voor dit stoere astronautenpak! Makkelijk gematcht met de neutrale zwartwitte Alpine Muffy oorkap om de oren te beschermen.

 

 

Waldo carnavalsoutfits

Where’s Waldo

Wie goed zoekt in de carnavalsmenigte spot misschien wel Waldo. De kenmerkende rood-wit gestreepte trui past fantastisch bij de rood-wit streepte Alpine Muffy.

 

 

 

 

BumbaBumba carnavalsoutfits

Het vrolijke gele Bumba clowspakje past precies bij de vrolijke Alpine Muffy Smile. Zo loopt jouw kleintje geen gehoorschade op tijdens het carnavalsfeest en ziet het er ook nog eens super schattig uit.

 

En denk je tijdens Carnaval ook aan je eigen gehoor?