Hoe verwissel ik de filters van universele oordoppen?

Bij de Alpine MusicSafe Classic, Alpine MusicSafe Pro en Alpine MotoSafe zitten verschillende filtersets. Je kunt de filters zelf verwisselen voor meer of minder demping. Trek het filter uit de oordop. De filters zitten stevig vast dus je moet redelijk hard trekken om hem los te krijgen. Wees niet bang dat je de oordoppen beschadigt. Als het filter eruit is kun je het andere filter erin duwen. Vergeet de andere oordop niet. Voor de overige universele oordoppen is het niet mogelijk om de filters te wisselen.

Hoe verwissel ik de filters van op maat gemaakte oordoppen?

Heb je op maat gemaakte oordoppen met een filter aan de binnenkant van de oordop? Kom dan voor een filterwissel op een werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur langs bij Alpine in Soesterberg. Of stuur de oordoppen naar onderstaand adres, samen met een brief waarin je aangeeft of je een zwaarder of lichter filter wilt. Zet ook je contact- en adresgegevens in de brief. Je ontvangt je oordoppen binnen drie werkdagen retour.

Alpine Hearing Protection
T.a.v. afdeling filterwissel
Amersfoortsestraat 70d
3769 AL Soesterberg

Heb je Alpine MusicSafe Custom oordoppen (met het filter aan de buitenkant van de oordop)? Dan kun je hier filters bijbestellen. Je haalt het filter uit de oordop door aan het lipje dat aan het filter zit te trekken. Plaats het nieuwe filter door deze zachtjes in de opening te drukken.