Aan al het goede komt een eind. Helaas is het festivalseizoen toch echt op het eindpunt gekomen. Hier en daar staat er nog een festival op de agenda, maar het is zeker niet meer zoals in de zomerperiode waarbij je ieder weekend wel keuze had uit meerdere opties. Maar dat de festivals over zijn wil natuurlijk niet zeggen dat de leuke feestjes en evenementen over zijn. We verplaatsen outdoor naar indoor en feesten er met z’n allen gewoon ieder weekend op los. Eén van de evenementen waar er nationaal, maar ook internationaal, flink naar uit wordt uitgekeken is het Amsterdam Dance Event. 5 dagen lang knallen, met een dag- en nachtprogrammering, kom maar op!

ADE Festival

15 tot en met 19 oktober staat Amsterdam op zijn kop. Het Amsterdam Dance Event (ADE) vindt dan namelijk plaats in onze geliefde hoofdstad. ADE is h&eacute t paradijs waar je zeker heen moet als je een echte dance liefhebber bent. ADE heeft wereldwijde bekendheid en de organisatie rekent op een recordaantal bezoekers, namelijk rond de 350.000. Allemaal liefhebbers van de elektronische muziek. Op maar liefst 85 locaties in Amsterdam worden 330 verschillende feesten, activiteiten en evenementen gehouden. Evenementen waarbij ADE het vat DJ&rsquos goed heeft opengetrokken, want er komen maar liefst 2.224 artiesten uit 57 verschillende landen. Kortom, er staat genoeg op het programma.

Oordopjes: Alpine Dance Pakket

Of je nu naar een ADE special zoals Amsterdam Music Festival gaat of een allround ticket heb gekocht waarbij je naar elk evenement kan gaan, het is zeker verstandig om je oordopjes mee te nemen. Gehoorbescherming is, zeker tijdens zulke massale evenementen als dit, enorm belangrijk. Daarom is er speciaal voor ADE het exclusieve Alpine Dance Pakket ontwikkeld.