Iedereen heeft het in januari over goede voornemens. Het nieuwe jaar lijkt ons het laatste zetje te geven om aan dingen te beginnen die we al een tijdje voor ons uitschuiven. Je spreekt bijvoorbeeld met jezelf af om nu echt te starten met afvallen, te stoppen met roken of (nog) harder te gaan werken. Maar waarom niet het jaar beginnen vol met goede voornemens waar je ècht zin in hebt? Wij doen alvast een voorzetje. Want 2018 is wat ons betreft niet alleen het jaar van goede, maar vooral van leuke voornemens!

#1 Meer genieten

Leuke voornemens dus. En bij leuk denken wij als eerste aan een goed feestje! Dat kan zowel een festival, een concert of een gezellige avond in de kroeg zijn. De essentiële ingrediënten (muziek, gezelschap en een drankje) zijn bij alle drie de activiteiten in ieder geval aanwezig. Wij hebben onze agenda ook dit jaar weer vol staan met de leukste evenementen. Houd de blog in de gaten, binnenkort maken we de Alpine festivalagenda bekend!

Lekker nagenieten van een avondje uit, dat doe je natuurlijk het liefst zonder piep. Vergeet daarom niet Alpine PartyPlug mee te nemen wanneer je op stap gaat.

#2 Meer uitrusten

Een goede nachtrust, een leuk voornemen? Jazeker. Want wist je dat voldoende slaap ontzettend veel voordelen heeft? Vast wel, maar we sommen ze nog even voor je op. Een goede nachtrust zorgt er bijvoorbeeld voor dat je:

  • Scherper en alerter bent;
  • Vrolijker en positiever in het leven staat;
  • Aantrekkelijk bent voor anderen;
  • Minder vaak ziek bent;
  • Meer controle hebt over je gewicht.

Genoeg redenen om dit jaar aan je nachtrust te denken. Word je vaak uit je slaap gehouden door je snurkende partner? Of door de blaffende hond van de buren? Met Alpine SleepSoft reken je in 2018 af met slapeloze nachten.

#3 Meer reizen

‘The best things in life aren’t things’. En zo is het. Want het leven draait uiteindelijk niet om mooie dingen, maar om mooie momenten. Pak daarom dit jaar eens het vliegtuig naar een verre bestemming waar je al tijden van droomt. Of maak een spontane roadtrip met de auto of motor. Zo heb je aan het einde van 2018 een fotoalbum vol met herinneringen.

#4 Meer quality time

De mooie momenten in het leven beleven we graag samen. Geniet in 2018 daarom extra van tijd samen, bijvoorbeeld met je kids. Dat kan door samen leuke dingen te ondernemen. Voornemen 1 en 3 kun je zo uitstekend combineren. Heb je een concert van je favoriete band op de planning staan? Dan is er toch niks leuker dan samen met je zoon of dochter uit je dak te gaan? Vergeet de Alpine Muffy oorkap niet, om het gevoelige kinderoor te beschermen.

#5 Meer creëren

Of het nou muziek, een schilderij of een nieuwe kast is, zelf iets maken kan ontspannend zijn. Steek daarom dit nieuwe jaar de handen uit de mouwen en laat je creativiteit de vrije loop. Het geeft namelijk voldoening wanneer je zelf iets moois creëert.

Wist je dat je deze leuke voornemens nog leuker maakt met Alpine gehoorbescherming? Je geniet namelijk nog meer van muziek, je nachtrust, een ritje op de motor of met het vliegtuig wanneer je oordoppen draagt. Alpine heeft voor elke situatie geschikte gehoorbescherming. En de kids bescherm je natuurlijk met de bekende Alpine Muffy oorkappen.