Het Nederlandse hiphop duo Aaumffie is de ambassadeur van Alpine Hearing Protection. Alpine vindt het dragen van gehoorbescherming door jongeren erg belangrijk en geeft hier samen met Aaumffie extra aandacht aan. Aaumffie is een jong, getalenteerd duo dat veel onder de jongeren is. Op deze manier kunnen zij goed de doelgroep bereiken en overbrengen dat gehoorbescherming belangrijk is.

“Our hearing is protected by ALPINE”

Alpine Hearing Protection is de grootste producent van universele oordoppen en is marktleider in gehoorbescherming. Alpine richt zich op diverse doelgroepen, maar samen met de ambassadeur Aaumffie wordt er specifiek gekeken naar de jongeren. Het belang van gehoorbescherming bij jongeren is van groot belang en daarom schenkt Alpine hier samen met Aaumffie graag wat extra aandacht aan.

De jongens van Aaumffie zijn regelmatig op het podium te vinden. Voor muzikanten is het gehoor heilig. Een gehoorbeschadiging is de grootste nachtmerrie en daarom beschermen de jongens van Aaumffie hun oren met Alpine gehoorbeschermers. Als Aaumffie geen optredens geeft maar aan het feesten is dan gebruiken ze de Alpine PartyPlug oordoppen. Zoals Aaumffie zelf aangeeft: ” Our hearing is protected by ALPINE”.

Aaumffie heeft heel veel jonge fans en is dus ook vaak in contact met de jongeren. De jongens hebben een voorbeeldfunctie en zetten zich graag in om jongeren bewust te maken van het belang van gehoorbescherming. Zij gaan het groots overbrengen want alle jongeren moeten natuurlijk over een aantal jaar ook nog steeds van muziek kunnen blijven genieten.

Win kaarten

Op 7 december 2013 staat Aaumffie in de finale van ”De Grote Prijs van Nederland”. Dit spektakel gaat plaatsvinden in de Melkweg in Amsterdam. Alpine mag hiervoor 5 x 2 kaarten weggeven. Wil jij hierbij zijn? Wacht dan niet langer! Like het bericht op Facebook en maak kans op deze kaarten. Op 3 december zijn de winnaars bekend gemaakt.

Biografie Aaumffie

De hiphop groep Aaumffie bestaat uit twee jonge heren, genaamd Jorn Wildeman en Rafael Stomp. De artiestennamen zijn ookwel Jorno en Stomp. Beide heren komen uit Amersfoort en vormen al sinds 2009 een duo. Het leven in de spotlights is pas begin 2012 op gang gekomen. Ze hebben met hun nummers in het voorprogramma van Dope DOD en Kraantje Pappie gestaan en daarnaast hebben ze bewezen het publiek tot leven te brengen bij de finale van de Utrecht Popprijs. Tijdens de finale van de Kei van Amersfoort wisten de boys zowel de publieksprijs als de juryprijs te bemachtigen.

In 2013 gaat het ook als een speer want ze hebben de mixtape ”Aaumffie gaat Wild” gepubliceerd. Tevens staan ze zoals eerder is vermeld volgende maand in de finale van ”De Grote Prijs van Nederland”. Ze hebben al veel getalenteerde hip hop artiesten achter zich gelaten en zijn vastberaden om deze titel te bemachtigen. De plannen voor de toekomst zijn groot. Met volgende releases op de planning en verschillende samenwerkingsverbanden met andere Nederlandse artiesten en/of groepen kan Aaumffie alleen nog maar groter en bekender worden.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ixEOYOIfWf4