Alpine kan het niet vaak genoeg onder de aandacht brengen, namelijk dat je je oren goed moet beschermen tegen gehoorschade. Daarom zijn wij ook erg blij om te zien dat er aanstaande zaterdag 18 oktober een grootste campagne wordt gelanceerd. Staatssecretaris Martin van Rijn, van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, zal samen met Duncan Stutterheim (CEO van SFX Europe), DJ Oliver Heldens, Hans Ligtermoet (VVEM) en Berend Schans (VNPF) het startschot geven voor de campagne ‘I Love My Ears’. Dit doen ze gezamenlijk voorafgaand aan het hoogtepunt van het Amsterdam Dance Event, namelijk bij het Amsterdam Music Festival.

‘I Love My Ears’

Deze spetterende campagne wordt in het bijzijn van tienduizenden muziekliefhebbers gelanceerd om zo een goed statement te maken dat het belangrijk is om je oren te beschermen. Er wordt zo ingespeeld op de bewustwording van de gevaren van gehoorschade. Op de website worden diverse tips en informatie gegeven met betrekking tot gehoorbescherming en gehoorschade. Eén van de belangrijkste tips is natuurlijk: draag oordoppen, zoals de earplug with music filter. Met deze oordopjes blijf je optimaal van de muziek genieten.

De campagne ‘I Love My Ears’ is een initiatief van de Vereniging Van EvenementenMakers (VVEM) en de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Dit is een mooi vervolg naar aanleiding van het hoorconvenant wat eerder dit jaar door deze partijen is getekend.

 

#Earselfie en win

Het fenomeen selfie is over het algemeen wel bekend, maar vandaag de dag worden er ook earselfies gemaakt. Een earselfie is een foto van je oor. Maak tijdens ADE een earselfie met oordopjes in en win een set op maat gemaakte oordoppen. Je moet de foto plaatsen met de hashtags: #ADE2014 en #earselfie. Dit kan natuurlijk op de diverse social media kanalen zoals Twitter, Instagram en Facebook. Draag jij PartyPlug oordoppen? Dan zien we natuurlijk ook graag #alpine en #partyplug of tag ons in het bericht.

Amsterdam Music Festival

Met een fantastische line-up is Amsterdam Music Festival bekroond tot het hoogtepunt van ADE. Grote bekende toppers zoals Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix en David Guetta komen de Amsterdam Arena op zijn kop zetten. Het is inmiddels uitverkocht en maar liefst 25.000 bezoekers zullen tot in de vroege uurtjes kunnen genieten van diverse spektakels. Tijdens AMF, in de nacht van 18 oktober op 19 oktober, wordt de DJ Mag Top 100 bekend gemaakt. Hierbij wordt duidelijk wie de nummer 1 DJ van de wereld wordt. Er zou al een lijst zijn uitgelekt, maar of die lijst klopt is nog even afwachten.

Bron: I Love My Ears & Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals.