Jongeren zijn onze toekomst. Alpine vindt het belangrijk om jong talent te steunen en sponsort daarom negen jonge motortalenten. Bo Bendsneyder, Renzo van Emmerik, Jorn Hamberg, Patricia Kok, Joris Lentfert, Galip Satici, Nadieh Schoots, Nick Vlaar en Tomás de Vries hebben allemaal een grote passie en dat is motorrijden. De één is nog jonger begonnen dan de ander, maar ze streven allemaal dezelfde droom na: winnen op het circuit!

 

Motortalent met gehoorbescherming

Bo, Renzo, Tomás, Nick, Galip, Patricia, Joris, Nadieh en Jorn zijn aangesloten bij een raceteam en willen allemaal de top bereiken. Tijdens het motorrijden op verschillende circuits gaat het er niet zachtzinnig aan toe. Gas erop en gaan, hard door de bochten en strijden voor de titels. Je krijgt op het circuit heel wat decibellen om je oren en oordopjes zijn dan ook hard nodig om het gehoor van deze jonge mensen te beschermen tegen een blijvende gehoorbeschadiging.

Alpine heeft bij alle zeven jongens en twee meisjes oordoppen op maat aangemeten. Hiermee kunnen de jonge talenten zich onbezorgd richten op het uitoefenen van hun passie, zonder zich zorgen te hoeven maken over hun gehoor. Bovendien helpt het dragen van goede oordoppen bij aan een betere concentratie tijdens het racen. Alpine wenst alle negen jonge motortalenten heel veel plezier met hun otoplastieken, op maat gemaakte oordoppen. Dat ze jullie oren maar goed mogen beschermen en bijdragen naar jullie weg naar de top!

Voorstellen jong talent

Om iedereen kort kennis te laten maken met de jonge racetalenten die Alpine heeft gesponsord, worden ze hieronder op alfabetische volgorde kort voorgesteld. Dit zijn de racers van de toekomst!

Bo Bendsneyder Bo Bendsneyder

Toen Bo slechts vijf jaar jong was, is hij al aangestoken met het motorvirus en reed hij zijn eerste wedstrijden. Vandaag de dag is hij nog steeds druk bezig met het rijden van diverse wedstrijden. Zijn grootste droom is wereldkampioen worden in de MotoGP.

Renzo van Emmerik Renzo van Emmerik

Renzo is 20 jaar en wegracen is zijn passie. Vroeger volgde hij het allemaal op tv, want het was er nooit van gekomen om zelf de stap te zetten om te starten. Toen bleef het bij kijken, maar sinds drie jaar geleden niet meer. Hij heeft namelijk in 2011 zijn racedebuut gemaakt in de Moriwaki GP3 Junior Cup. Sindsdien gaat Renzo als een speer en zit de stijgende lijn er helemaal in.

Jorn Hamberg Jorn Hamberg

Jorn Hamberg is lid van het HB Racing Team. Hij rijdt op een Yahama YZF-R6 en doet mee in de NK Supercup 600.

patricia kok Patricia Kok

Patricia Kok is 22 jaar en van jongs af aan is haar grootste passie al motorracen! Sinds haar elfde reed ze al op een minibike en daarmee is ze nu dus al 11 jaar lang actief in de motorsport. In 2015 rijdt ze nog een minibike seizoen maar maakt ze ook haar debuut in de OW Cup Sportcup 600 klasse met haar Yahama YZF-R6.

Joris Lentfert Joris Lentfert

Joris Lentfert is 20 jaar en is op zijn tiende begonnen op een minibike. Van de Molenaar NSF100 Cup naar de Yahama R125 Cup met mooie resultaten. In 2014 was het tijd voor een nieuwe uitdaging en heeft hij de overstap gemaakt naar de NK Supercup 600 met een Honda CBR600RR.

Galip Satici Galip Satici

Galip Satici is slechts 11 jaar jong en volgt zijn droom. Galip strijdt in 2015 in de Molenaar Honda NSF100 cup.

Nadieh Schoots Nadieh Schoots

Nadieh Schoots is 24 jaar en heeft altijd de droom gehad om zelf te rijden. Op haar viertiende werden de eerste stappen gezet, een proefrit op een minibike. De minibike is inmiddels vervangen door een Ducati 899 en hiermee rijdt ze in de TriOptions Cup.

Nick Vlaar Nick Vlaar

Nick is 15 jaar en is op zijn 13e begonnen met een schakel quad. Al snel kwam daar verandering in, want Nick had meer passie voor motoren. Vorig jaar heeft hij daarom een Talent Cup motor gekocht bij NIWA. Na het meerijden in het NIWA racing team heeft Nick gekozen om de racerij in te gaan. Zijn droom is om op een zo hoog mogelijk niveau te kunnen racen.

Tomas de Vries Tomás de Vries

Tomás is 16 jaar en zijn grootste passie is motorracen. Na tussen 2012 en 2014 samen met zijn ouders door heel Europa te hebben gereisd om met de Moriwaki 250 Junior Cup te racen, gaat hij in 2015 aan zijn eerste seizoen in het Britse Moto3 kampioenschap beginnen met zijn TKRP Honda NSF250R. Zijn grootste droom? Valentino Rossi achterna en actief zijn in wereldkampioenschappen.