In 1904 is de KNMV, Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging, opgericht. Vanaf het eerste moment komen zij op voor de belangen van motorrijdend Nederland. Anno 2014 doen zij dit nog steeds en dit betekent dat de KNMV al 110 jaar bestaat. Een 110-jarig bestaan kan natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, dus onder het mom van ‘wie jarig is trakteert’ wordt er een jubileumdag georganiseerd. 4 mei is het zo ver, tijd voor de KNMV Motordag!

Verschillende activiteiten

Zondag 4 mei wordt op het ANWB Testcentrum én nabijgelegen oefencircuit van de politie in Lelystad van 12:00 tot 17:00 de KNMV Motordag georganiseerd. Deze dag is gratis toegankelijk, maar het is wel noodzakelijk dat je jezelf inschrijft. Ook als je geen lid bent van de KNMV kan je deze dag bezoeken. Een bijkomend voordeel is dat je dan een gratis KNMV-lidmaatschap voor 2014 ontvangt.

Voor alle bezoekers is er een uitgebreid en gevarieerd programma opgezet. Er worden namelijk verschillende doe- en kijkactiviteiten georganiseerd. Zo is er voor ieder wat wils. Wat dacht je bijvoorbeeld van het proefrijden op BMW-motoren, een workshop GPS of voor de kinderen een heuse race op minibikes. Daarnaast is er ook veel te zien zoals een parade van klassieke motoren of diverse stunts. Er is ook nog een infomarkt met stands van verschillende KNMV-partners.

Alpine & KNMV

Alpine is al een paar jaar trotse partner van de KNMV. De samenwerking biedt het hele jaar diverse activiteiten en promoties, zoals dat men bijvoorbeeld het hele jaar door 15% korting krijgt op de Alpine MotoSafe. Tijdens deze speciale Motordag kan Alpine dus ook niet ontbreken en zal met een speciale stand aanwezig zijn op de infomarkt. Op onze stand krijg je meer informatie over gehoorbescherming in het algemeen maar natuurlijk ook specifiek voor tijdens het motorrijden. Daarnaast worden al onze producten verkocht en is er de mogelijkheid om otoplastieken aan te laten meten. Mocht je al langer overwegen om op maat gemaakte oordoppen aan te schaffen, maar is Soesterberg, ons hoofdkantoor, net iets te ver, dan is deze dag in Lelystad natuurlijk een prima alternatief als dat dichterbij is!

Oordoppen aanmeten

Alpine heeft een spetterende aanbieding. Alle bezoekers kunnen van de volgende actie profiteren: otoplastieken, op maat gemaakte oordoppen, voor slechts €89,-. Hier krijgt men ook nog een setje Plug&Go wegwerpoordoppen bij. Dus wil jij een leuke dag beleven en ook nog eens profiteren van onze scherpe aanbieding, kom dan zeker een kijkje nemen 4 mei. Zien we je dan?