Het lijkt nog zo ver weg, maar voor je het weet is de leukste en grootste beurs voor alle motorliefhebbers geopend. Van donderdag 26 tot en met zondag 1 maart vindt de MOTORbeurs in Jaarbeurs Utrecht plaats. Voor vele motorrijders wordt dit gezien als dé start van het motorseizoen en ze komen dan ook massaal langs om de laatste modellen en alle toebehorende producten te bekijken. Vorig jaar was het de 30ste editie en werd het groots gevierd. Dit jaar pakken ze het anders aan, want de gehele indeling van de hallen is op de schop gegaan. Maar wees gerust! Alpine staat oud en vertrouwd op dezelfde plek, namelijk in hal 11 op standnummer C004. Ook dit jaar zijn er weer spetterende kortingen en acties waardoor je zeker een bezoekje moet brengen aan de Alpine stand.

Activiteiten en voorproefje

Jaarlijks trekken bijna 100.000 motorliefhebbers er op uit om een bezoekje te brengen aan de MOTORbeurs Utrecht. Menig motorhart gaat sneller kloppen van al dat moois wat er te zien is en wat er te beleven valt. Er zijn altijd genoeg activiteiten en ieder jaar weer wat nieuws. Dit jaar kan je genieten van de Custom Bike Show, de Grid Girl verkiezing 2015 en de echte Steile Wand. De allernieuwste motoren zijn te vinden in de nieuwe importeurshal WalHALla in hal 7. Vergeet het buitenterrein niet, wat vanwege de onvoorspelbare weergoden, ook gedeeltelijk overdekt is. Sfeervoller, grootser en nog inspirerender dan de vorige edities, begin je vol gas het motorseizoen. Natuurlijk wel met oordoppen en die scoor je met korting bij Alpine!

Spetterende korting en acties

Alpine staat al een aantal jaren op de MOTORbeurs en heeft inmiddels een vaste plek ingenomen. Evenals voortgaande jaren is de Alpinestand te vinden in hal 11 op standnummer C004. Bekijk hieronder het overzicht van de zeven mooie aanbiedingen waar je op de MOTORbeurs van kan profiteren.

1 € 42,- korting op op maat gemaakte oordoppen.Je betaalt slechts € 89,- voor een setje otoplastieken in plaats van € 131,-.
2 Bij aankoop van otoplastieken ontvang je een gratis verliesregeling t.w.v. € 13,- en een Alpine gratis veiligheidsvest.
3 MotoSafe, universele oordoppen voor op de motor, voor € 20,- in plaats van € 24,95.
4 Heb je al op maat gemaakte oordoppen? Kom langs onze stand en laat deze dan gratis testen op lekkage. Alle merken, dus ook otoplastieken van Variphone, Noizezz, Elacin, Audisafe, Earmo etc., kunnen getest worden.
5 Met de kortingspas van MOTO73 en/of MOTOR Magazine ontvang je bij de kassa gratis schuimoordopjes.
6 KNMV-leden krijgen bij aankoop van otoplastieken een gratis verliesregeling t.w.v. € 13,-, een gratis Alpine Clean en een gratis Alpine veiligheidsvest voor maar liefst € 89,-.
7 Last but not least kan je lekker genieten van gratis bakjes koffie in onze stand.

Gratis lektesten van alle merken

Op maat gemaakte oordoppen, otoplastieken, hebben een perfecte pasvorm en gaan jaren mee. Toch is het belangrijk om ze na drie tot vier jaar gebruik te laten testen. Het materiaal van de oordoppen slijt niet, maar je gehoorgang verandert wel in de loop van de jaren. Dit proces gaat gelukkig heel langzaam, maar door een oorontsteking of flinke gewichtsverandering kan dit een stuk sneller gaan. Als de otoplastieken niet meer goed afsluiten – gaan ze ‘lekken’- dan wordt de demping van de gehoorbeschermers een stuk minder en loop je weer risico om gehoorschade te krijgen.

Op onze stand is een speciale testhoek ingericht waar alle motorrijders gratis hun otoplastieken van alle merken kunnen laten controleren. Mochten de oordoppen niet meer goed functioneren, dan kun je direct een paar nieuwe aan laten meten.

Kaartverkoop MOTORbeurs

Ben je van plan om naar de MOTORbeurs te gaan? Bestel dan nu alvast je kaartjes online. Op deze manier bespaar je geld en tijd. De kaartjes zijn in de voorverkoop online tot en met 25 februari verkrijgbaar.