De eerste zonnestralen zijn gespot, de bomen staan in bloei en dus is het de hoogste tijd om de motor uit de winterstalling te halen! Wij blikken nog even terug op de Motorbeurs van dit jaar en vertellen je wat er nog meer voor moois in de planning staat voor de aankomende periode.

MOTORbeurs Utrecht

Van 18 tot en met zondag 21 februari hebben we op een wederom succesvolle MOTORbeurs Utrecht gestaan. Traditioneel is dit de aftrap van het motorseizoen en ook dit jaar was de beurs de plek om je goed voor te bereiden op het rijseizoen.  Dit jaar hebben we maar liefst een paar duizend bezoekers op de stand mogen verwelkomen. Het delen van de passie voor het motorrijden, informatie krijgen over gehoorbescherming en oordoppen op maat laten aanmeten waren de belangrijkste redenen van bezoekers van de MOTORbeurs om bij Alpine op de stand langs te komen.

Nieuw, de ‘Thuis aanmeet service’!

Tevens hebben wij de MOTORbeurs als moment gepakt om onze nieuwe website te lanceren. En met het lanceren van onze nieuwe website hebben we de unieke ‘Thuis aanmeet service’ geïntroduceerd. Deze service biedt de mogelijkheid om vanaf heden via onze website een afspraak te maken om bij jou thuis gehoorbescherming op maat aan te laten meten. Handig toch?! Of als je liever de gehoorbescherming op je werk laat aanmeten behoort dat sinds kort ook tot de mogelijkheden. Meer informatie over deze optie vind je hier. Uiteraard bestaat er ook nog steeds de mogelijkheid om je gehoorbescherming bij ons in Soesterberg aan te laten meten. Je kiest gewoon wat voor jou het beste uitkomt!

Kom naar de Alpine Oordoppendag!

Heb je de MOTORbeurs Utrecht moeten missen of is het niet gelukt om bij onze stand langs te komen? Geen zorgen want op 2e Pinksterdag, maandag 16 mei, ben je hierbij van harte uitgenodigd op onze Alpine Oordoppendag in Soesterberg. Deze dag is er speciaal voor motorrijders en anderen die hun gehoor willen beschermen. Je kan gedurende deze dag al je vragen over gehoorbescherming en oordoppen beantwoordt krijgen. Maar dat niet alleen! Hierbij nog een aantal redenen waarom je de Alpine Oordoppendag niet wilt missen:

  • Wil je otoplastieken, oftewel oordoppen op maat laten aanmeten? Kom dan op deze dag langs voor onze spectaculaire kortingsactie: Alpine Otoplastieken van € 119,00 voor slechts € 99,-! We meten dan gelijk de oordoppen aan. Je ontvangt de oordoppen vervolgens binnen maximaal 4 weken per post bij je thuis. Makkelijker kunnen we het niet maken! J
  • Heb je al otoplastieken maar vraag je je af of ze nog goed afsluiten en dus werken? Kom dan met je oordoppen langs om een lektest uit te voeren. Zo weet je zeker dat je veilig en verantwoord de motor weer opstapt.
  • Onze partner, de KNMV is ook op deze dag aanwezig!
  • Heb je nog geen communicatiemiddelen voor in je helm en wil je hierover graag informatie inwinnen, dan kun je dit bij de stand van onze partner UClear Zij zijn gespecialiseerd in draadloze communicatie apparatuur.
  • Genoeg redenen om langs te komen, toch?

De 2e Pinksterdag is vaak een ideale dag om lekker op je motor te gaan touren en daarom perfect om te combineren met een bezoekje aan Soesterberg. De Alpine Oordoppendag is van 12.00 – 15.00 op de Amersfoortsestraat 70-D in Soesterberg, vlakbij Utrecht.

We hopen je te verwelkomen op de Alpine Oordoppen dag! Zien we je daar? SCHRIJF JE NU IN!