Afgelopen paasmaandag 9 april is de Talent Cup 600 van start gegaan. Het raceteam Multibouw Dalfsen startte met de jonge, veelbelovende motorcoureurs Manuël en Joël Wienen. Voor nog betere prestaties hebben zij de hulp ingeroepen van Alpine Hearing Protection ter voorkoming van gehoorschade en voor een betere concentratie op het parcours.

Alpine Hearing Protection hecht veel waarde aan het feit dat jongeren zich goed beschermen tegen overmatig lawaai. Naar alle tevredenheid gebruikten zij Alpine&rsquo s MotoSafe motor oordopjes. Om de beste resultaten te behalen hebben beide coureurs een set op maat gemaakte Alpine otoplastieken ontvangen. Deze oordoppen op maat zullen hun gehoor goed en comfortabel beschermen tegen de enorme windruis.

Na een lange winterstop zijn de coureurs eind maart van start gegaan met trainingen ter voorbereiding van het raceseizoen. Joël heeft er zin in: “Ik ben meer dan ooit gemotiveerd om er een geweldig seizoen van te maken en denk met het pakket dat er nu ligt in staat te zijn om voor uitstekende resultaten te gaan!” En dat blijkt, want in de eerste wedstrijd van het seizoen slaagde Joël erin om als derde te eindigen en zijn eerste podiumplaats te veroveren.

Ton de Weerd overhandigt Alpine’s gehoorbescherming aan broers Manu&eumll en Jo&eumll Wienen (bekijk meer foto”s op Facebook)

Links:
Raceteam Multibouw Dalfsen
Talent Cup 600