Het gevoel hebben dat je de dag aan kunt. Energiek en uitgerust zijn. Dat wil toch iedereen? De basis hiervan is het hebben van voldoende nachtrust. Helaas is dit voor veel mensen een uitdaging, bijvoorbeeld door afleidende omgevingsgeluiden. Alpine SleepSoft oordoppen bieden wereldwijd al jarenlang rust en stilte. De succesvolle slaapoordoppen zijn nu vernieuwd. Dankzij de unieke Minigrip uitneemhulp is het uitdoen van de oordopjes nog eenvoudiger.

Dempen zonder afsluiten

Bij slaapoordopjes verwacht je zoveel mogelijk stilte. Alpine SleepSoft oordoppen bieden maximale demping, maar dankzij de speciale filters ben je niet helemaal afgesloten van de buitenwereld. Het geluid van bijvoorbeeld een alarm of wekker blijft nog voldoende hoorbaar. Geluid is daarentegen nooit helemaal weg te nemen door alleen de gehoorgang af te sluiten. Ons schedelbot vangt namelijk ook geluidstrillingen op. Slaapoordoppen van Alpine bieden de hoogst haalbare demping.

Comfortabel en uitstekende pasvorm

De mate van comfort die een slaapoordop biedt is essentieel. De belangrijkste eigenschap van een slaapoordop is dat deze storende omgevingsgeluiden dempt, maar je moet er natuurlijk ook gewoon lekker op kunnen liggen. Alpine SleepSoft oordoppen zijn daarom van zeer zacht thermoplastisch materiaal gemaakt. Dit materiaal is hypoallergeen, waardoorhet geen irritaties veroorzaakt aan de huid. Ook het filter en de Minigrip zijn van dit zachte en flexibele materiaal gemaakt. Door de warmte van het lichaam vormt de oordop zich naar je oor. Kortom: een comfortabele en uitstekende pasvorm.

Nieuw: Minigrip uitneemhulp

SleepSoft oordoppen zijn nu voorzien van een unieke Minigrip. Met dit handige aanpakje kun je nu nog eenvoudiger de oordoppen uit je oren halen. De Minigrip is klein, onopvallend en gemaakt van zacht materiaal. Zelfs zijslapers zullen hierdoor geen hinder ondervinden van de Minigrip.

Multifunctioneel

De slaapoordoppen van Alpine zijn speciaal ontwikkeld voor lichte slapers die gevoelig zijn voor geluiden. Alpine SleepSoft komt echter in meerdere situaties van pas. Slaapoordoppen zijn bijvoorbeeld ook praktisch…

… voor het dempen van het storende snurkgeluid van je partner;
… wanneer je je even helemaal wil afsluiten om je bijvoorbeeld beter te kunnen concentreren;
… in luidruchtige hotels/hostels/campings;
… in het ziekenhuis;
… voor wanneer je onderweg wilt kunnen slapen, bijvoorbeeld in de trein, in het vliegtuig of op het vliegveld.

Schuimoordoppen en wasbolletjes

De bovenstaande eigenschappen van Alpine filteroordoppen bieden veel voordelen ten opzichte van de bekende schuimoordoppen en wasoordoppen. Allereerst sluiten zowel schuimoordoppen als wasbolletjes de hele gehoorgang af, waardoor je een alarm of wekker minder goed hoort. Verder zijn deze oordopjes voor slechts eenmalig gebruik geschikt, terwijl filteroordopjes bij dagelijks gebruik tot wel vier maanden meegaan. Tot slot is het draagcomfort van filteroordoppen vele malen prettiger. Schuimoordoppen drukken zich vaak naar buiten. Bovendien bevat het materiaal siliconen, wat gaat zweten en jeuken. Het thermoplastische materiaal van Alpine SleepSoft is hypoallergeen en vormt zich door de warmte van je lichaam naar je gehoorgang.

Bestel hier de nieuwe Alpine SleepSoft met Minigrip en ervaar het zelf!