Alpine, Spinnin’ Records en niemand minder dan Sam Feldt vragen tijdens ADE aandacht voor gehoorbescherming met de campagne ‘Love the music. Protect your ears.’. Je hebt inmiddels vast wel iets van deze bijzondere samenwerking voorbij zien komen, maar vanavond pakken we groots uit! Tijdens de kick-off van ADE vindt het allereerste feest plaats waarbij iedereen piepvrij de nacht doorkomt. Alle bezoekers aan Spinnin’ Sessions ontvangen namelijk gratis Alpine gehoorbescherming.

Geen piep na ADE

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft wel eens gehoorklachten na een festival of concert. Toch draagt nog lang niet iedereen oordoppen tijdens het uitgaan. Sam Feldt: “Elk jaar komen er 20.000 jongeren bij die melding maken van gehoorklachten. Ik wil er samen met Spinnin’ en Alpine voor zorgen dat dit er niet meer worden. Spinnin’ Sessions tijdens ADE is het perfecte moment om hier aandacht voor te vragen.”

Aandacht voor wereldwijd gezondheidsrisico

Met deze actie tijdens ADE willen Spinnin’ Records, Sam Feldt en Alpine laten zien dat je met gehoorbescherming juist meer geniet van je avond uit. Roger de Graaf, CEO van Spinnin’ Records: “Wat ons betreft is het niet meer dan logisch om op deze manier zo veilig mogelijk te genieten van de muziek en feesten. Hier moet iedereen zich van bewust zijn, en als wij zo ons steentje kunnen bijdragen samen met een gerenommeerd merk als Alpine en een van onze meest opvallende artiesten, is dat een geweldige mogelijkheid. Ik hoop dat we zoveel mogelijk mensen bereiken met deze actie!”

Blijf op de hoogte

Wil je niks missen van de campagne ‘Love the music. Protect your ears.’? Volg Alpine dan via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.