De zomer van 2012 gaat een heet gekleurde zomer worden. Oranje Trophy zal het EK Voetbal & de Olympische Spelen gaan bezoeken ter ondersteuning van ”Ons Oranje”. Alpine wil deze unieke beleving niet missen en ondersteunt het team ”Het Zuiden” met gratis otoplastieken ter bescherming van het gehoor tijdens dit avontuur!’

Sinds 2008 gaat een bonte verzameling mensen het avontuur achterna. Dit jaar is niet anders waar in een rondje ”Noordkaap”, van 10 landen en ruim 12.500 km, de sportevenementen EK Voetbal in Polen/Oekraine en Olympische Spelen in London bezocht zullen worden. Voor meer informatie, zie hier.

Team ”Het Zuiden”

Alpine Hearing Protection heeft zich ontfermd over het gehoor van team ”Het Zuiden” welke ook bekend staat als ”Bald and Orange” (wat zal dat inhouden?). Op de motorbeurs zijn de oordoppen op maat aangemeten zodat het team, zonder gehoorschade, aan het avontuur zal deelnemen!

Gehoorbescherming

Tijdens de Oranje Trophy doen er verschillende voertuigen mee namelijk motoren, barrels, trucks, campers, exotische bolides en andere voertuigen. Ter bescherming van het gehoor en om optimaal voor de dag te komen zijn oordopjes nodig. Alpine MotoSafe is speciaal hiervoor ontwikkeld. Het overige wegverkeer, navigatie &eacute n natuurlijk de motor zelf, zijn nog uitstekend te horen.

Alpine wenst alle deelnemers van het Oranje Trophy veel succes en plezier!