Lekker in de auto, als achtergrondmuziek in de winkel of tijdens het werk of online via internet. Naar de radio luisteren kan overal en altijd. Iedereen heeft wel een eigen favoriete radio stream. Ben jij een 538 liefhebber, dan weet jij 102.1 FM razend snel te vinden. Of ben je meer van Radio 1, die over het algemeen genomen te vinden is op de frequentie 98.9.

Radio luisteren

Vastgeprogrammeerde radiozenders op je radio bieden natuurlijk uitkomst of de online radio websites waar je gewoon je favoriete radio station kan aanklikken. Sommige DJ’ s maken al jaren dienst uit bij de radio en zijn helemaal ingeburgerd met eigen shows, zoals Edwin Everts of Giel Beelen. De lekkerste zomermuziek, pikant showbizz nieuws, files en het weer. De radio biedt het allemaal. Soms draai je het volume bij een lekker nummertje wat harder, de andere keer zap je liever zo snel mogelijk weg naar een ander radiostation. Maar al met al is de radio een prachtig medium met heerlijke muziek. Alpine is ook op de radio te horen!

Online en live radio

Op SLAM!FM is de radiocommercial van Alpine al een tijdje te horen, maar sinds kort ook op Radio 538. Dus als jij nietsvermoedend de Most Wanted Top 5 om 5 zit te luisteren of je favoriete Ruuddewild.nl show, kan het zomaar ineens zijn dat je wordt wakker geschrikt door een ontzettende irritante piep. Zeg nou zelf, dat wil je toch ook niet elk weekend na het stappen? Oordeel zelf en luister via SoundCloud of hieronder via YouTube. Of laat jezelf verrassen als je naar Radio 538 of SLAM!FM luistert. Dat kan natuurlijk ook!