International Accountmanager (Ingevuld)

Binnen het uit 5 personen bestaande verkoopteam ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de resultaten van Alpine Hearing Protection in de internationale markten van muziek, motor en outdoor. Je werkt daarbij nauw samen met je collega’s van de afdelingen Sales, Sales Support, Marketing en E-commerce.
Naast uiteraard het relatiebeheer van bestaande klanten is het traceren en binnenhalen van nieuwe relaties een belangrijk doel. Je brengt daartoe de (inter)nationale markten verder in kaart. In Nederland zijn dit veelal (online) dealers die we rechtstreeks bedienen en internationaal zijn het naast dealers ook distributeurs, agenten en groothandels. In nauw overleg met de Sales Director maak je sales- en accountplannen en bepaal je (mede) de targets en planning. Je bezoekt met enige regelmaat (internationaal) klanten en beurzen en activeert diverse (inter)nationale events waar we met een stand aanwezig zijn. Veel van de voorbereidende en feitelijke salesactiviteiten zullen vanuit het kantoor in Soesterberg plaatsvinden. Je beheert en verzorgt daarbij ook je eigen offerte-, order- en klantenadministratie. De reisfrequentie zal ongeveer 10% van de tijd zijn.

Om jezelf en Alpine Hearing Protection succesvol in de diverse branches te kunnen onderscheiden, zal bij de uitvoering van al deze taken een grote mate van inventiviteit, creativiteit, gedrevenheid en doelgerichtheid aan de dag gelegd moeten worden.

Profiel International Accountmanager (retail)

Jouw Profiel
• HBO werk- en denkniveau;
• aantoonbaar succesvolle ervaring in een (internationale) salesfunctie bij liefst een A-merk;
• retailervaring rechtstreeks of via partners is een must;
• kennis van multi-channel sales;
• ervaring in één van de markten is een pre;
• uitstekende beheersing van Nederlands en Engels (w&s). Een extra taal is een pre;
• woonachtig op bereisbare afstand van het kantoor in Soesterberg;

Als persoon ben je uiteraard commercieel, contactueel zeer vaardig en ben je sterk taak- en resultaatgericht. Je bent professioneel, serieus, nauwkeurig én tegelijk beweeg je je met evenveel gemak in de bijzondere wereld van de diverse markten. Je kunt uitstekend zelfstandig functioneren en je voelt je thuis in een klein tot middelgroot team waar menselijkheid, toegankelijkheid en vindingrijkheid belangrijke waarden zijn.

Bedrijfsprofiel

Alpine Hearing Protection, gevestigd in Soesterberg, is de No. 1 producent en specialist op het gebied van gehoorbescherming. We zijn een 100% Nederlands bedrijf met 20 collega’s en ontwikkelen en produceren een complete range van unieke producten voor de consumentenmarkt. Onze doelgroepen zijn o.a. muzikanten en dj’s, bezoekers van muziekevents, mensen met slaapproblemen, motorrijders, reizigers, kinderen, klussers, etc. De Alpine producten worden verkocht in meer dan 40 landen via een groot internationaal netwerk van dealers, distributeurs, winkelketens, groothandels, online platforms en internetshops. Alpine heeft al jaren een voortrekkersrol als producent van vernieuwende en kwalitatief hoogstaande producten in de wereld van gehoorbescherming. Zo hebben we in 2015 de prestigieuze Red Dot Award gewonnen. Alpine wil als toonaangevend merk, met de meest ideale earplugs, continu inspireren en een positieve bijdrage leveren aan ieders welzijn, “We love your ears”.

Arbeidsvoorwaarden International Accountmanager (retail)

Wat bieden wij?
• Een uitdagende, afwisselende baan binnen een internationale, sterk groeiende en dynamische werkomgeving;
• Ruimte tot zelfstandig functioneren en mede invulling te geven aan toekomstige groei van de functie en organisatie.
• Een prima beloning, bonusregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto.

Interesse in deze functie?

Mobility Force begeleidt Alpine Hearing Protection in deze procedure.
Stuur je CV en motivatiebrief daarom per email naar ed@mobilityforce.nl of reageer via de website www.mobilityforce.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Ed Rinkel op telefoonnummer : 06-29 55 55 59.

http://www.mobilityforce.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt absoluut niet op prijs gesteld!