oordoppen-op-maat-aanmeten-alpine-hearing-protection

Otometrist + Customer Support (m/v)

Ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving binnen een snel groeiend bedrijf in gehoorbescherming? Wil je meewerken aan het bouwen van ons premium merk ALPINE Hearing Protection? Krijg jij een big smile van oor(dop) tot oor(dop) als jij onze klanten weet te helpen? Ben je een duizendpoot, communicatief sterk, klantvriendelijk en leergierig? Vind je het daarnaast leuk om mensen echt te helpen om hun gehoor te beschermen? Dan heb jij hier misschien wel oren naar…

Over ALPINE

Alpine is internationale marktleider op het gebied van premium gehoorbescherming. Wij bieden gehoorbescherming voor festivalgangers, motorrijders, schone slapers, zwemmers, reizigers en baby’s. In december 2018 is een vooraanstaande investeerder in ALPINE gestapt, en samen met hen maken wij onze dromen waar. Het is onze missie om de hele wereld blijvend te laten genieten van muziek en andere geluiden. Dit doen wij onder andere door op alle festivals en events, bekende winkels, drogisterijen, marketplaces als Amazon en Bol, en audicienketens wereldwijd aanwezig te zijn. Geen dag is hetzelfde, we groeien hard en dat biedt een hoop kansen en mogelijkheden.

De Rol

Voor de afdeling ‘Custom Made’ zijn wij op zoek naar een Otometrist die dagelijks klanten aan zal meten voor op maat gemaakte gehoorbescherming in onze prachtige aanmeetruimte. Je ziet deze ruimte ook echt als jouw eigen winkel! Daarnaast help je mee met diverse customer support gerelateerde zaken. De verhouding hierin ligt ongeveer op 80/20. In deze veelzijdige functie ben je dus een spin in het web waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan de optimalisatie van deze afdeling. Je werkt proactief in een klein gedreven en gezellig team. Op klantvriendelijke en servicegerichte wijze weet je de afdeling en het contact met onze klanten naar een hoger niveau te tillen. Kortom, een veelzijdige baan waar de klant voor jou een centrale rol heeft!

Wat breng je mee?

 • MBO werk- en denkniveau
 • Klanttevredenheid en servicegerichtheid staat hoog bij jou in het vaandel
 • Ben je al een gecertificeerd otometrist dan is dat een pré
 • Goed in spraak en schrift van de Nederlandse- en Engelse taal
 • Woonachtig in een straal van 30km rondom Soesterberg
 • Veel flexibiliteit en heel veel energie
 • Bereid om twee keer per maand op een zaterdag een aanmeetdienst te draaien

Wat bieden wij?

 • Een parttime baan 24-32 uur per week, eventueel in de toekomst uit te bouwen naar 40 uur
 • Marktconform salaris en voorwaarden
 • Een gepassioneerd team en dynamische energieke werkomgeving
 • Veel vrijheid en ruimte om echt impact te maken

 

Zijn wij een match?

Stuur dan je CV met een leuke motivatie naar bjorn@alpine.nl ter attentie van Bjorn Immerzee