Onze vernieuwde Alpine Muffy Baby

Onze vernieuwde Alpine Muffy Baby

Het gehoor van jouw kleintje is ontzettend gevoelig en daarom is het ook erg belangrijk om dit goed te beschermen. Met onze Muffy Baby hebben we al ontzettend veel oortjes mogen beschermen, maar wij vonden dat dit nóg beter kon! Daarom hebben wij in samenwerking met ouders en baby’s een vernieuwde versie van de Muffy Baby uitgebracht. Wat de verschillen zijn tussen onze Muffy Baby Classic en de vernieuwde versie? We vertellen het je graag!

 

Dit zijn de verschillen tussen de Muffy Baby en Muffy Baby Classic 

 

Geaccepteerd door jouw kindje 

Jij wilt natuurlijk het gehoor van jouw baby beschermen, maar baby’s hebben een geheel eigen wil. Daarom hebben we bij de nieuwe Muffy Baby oorkappen goed gekeken naar een lichtgewicht ontwerp met een vlakkere kap die dankzij twee hoofdbanden beter op maat gemaakt kan worden. Zo zitten de oorkappen lekker en heeft je baby amper door dat ze iets op hebben, wat ervoor zorgt dat ze de oorkappen accepteren. Want als je baby de oorkappen niet aftrekt, blijft je kleintje langdurig beschermd tegen hard geluid. 

 

Vooraf gedefinieerde hoek van de oorkappen 

Een van de grootste uitdagingen voor ouders is het eenvoudig opzetten van de oorkappen. De vernieuwde Muffy Baby maakt dit proces een stuk gemakkelijker. De vooraf gedefinieerde hoek van de hoofdband zorgt ervoor dat je ze alleen maar hoeft op te zetten en eventueel aan te passen met klittenband. Deze hoek zorgt ervoor dat de oorkappen direct in de juiste positie geplaatst worden, zonder gedoe! Comfortabel voor je kleintje, gemakkelijk voor jou! 

 

Van 23 naar 24 dB demping 

Om je kindje nog meer bescherming te bieden, hebben we met de nieuwe Muffy Baby ervoor gezorgd dat je een extra decibel aan gehoorbescherming krijgt. Wat dit precies inhoudt? Er zijn vijf geluidsniveaus in decibel waarvan wij allemaal bescherming willen, en jouw kleintje al helemaal. Zo kan een haardroger al zo’n 80-90 decibel veroorzaken. Blootstelling aan dit geluidsniveau, zeker voor langere tijd, kan erg schadelijk zijn voor het gehoor. Een betere demping zorgt ervoor dat je baby of peuter beter bestand is tegen een alsmaar luider wordende wereld. Geniet van nieuwe ervaringen op een veilige manier! 

 

Van 36 naar 48 maanden  

Het is belangrijk dat de gehoorbescherming meegroeit met je kind, van baby tot peuter. De vernieuwde Muffy Baby kan nu gedragen worden tot je kindje 4 jaar oud is. Deze verlenging in de bruikbaarheid van de oorkappen zorgt ervoor dat je langer kunt vertrouwen op de bescherming van Alpine, en sluit hij nog beter aan bij de Muffy Kids, die geschikt is voor kinderen vanaf 5 jaar.  

 

Wil je de Muffy Baby zelf uitproberen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de vernieuwde Muffy Baby en wat dit kan doen voor jouw kleintje? Lees hier meer over de Alpine Muffy Baby.

Nieuw