Alpine heeft filteroordopjes, schuimoordopjes en op maat gemaakte oordopjes (otoplastieken) in haar assortiment. Filter-oordopjes en schuimoordopjes zijn universeel en passen in elk oor.

Otoplastieken
Deze oordoppen worden helemaal op maat van jouw gehoorgang gemaakt. Hierdoor is de pasvorm ideaal. Otoplastieken worden gemaakt in een laboratorium en er komt veel handwerk aan te pas. Alpine heeft vijf verschillende filtersets met variërende demping. De prijs van deze oordoppen ligt een stuk hoger dan van universele oordopjes. Otoplastieken zijn ideaal voor mensen die heel veel gehoorbescherming dragen. Bijvoorbeeld motorrijders (woon- werkverkeer), mensen die slecht slapen (snurken), mensen die overgevoelig zijn voor geluid, dj’s, etc. Otoplastieken gaan vele jaren mee en zijn een goede investering voor je oren!

Filteroordopjes
Alpine heeft een uitgebreide range universele oordopjes met filters. Deze passen in elk oor en zijn gemaakt van het unieke AlpineThermoShape materiaal. Door de warmte van je oren passen de oordopjes zich aan de vorm van je gehoorgang aan. In alle oordopjes zitten speciale AlpineAcousticFilters die je gehoor beschermen tegen overmatig en schadelijk geluid, maar er voor zorgen dat je nog wel voldoende van je omgeving blijft horen. Bij dagelijks gebruik gaat een setje gemiddeld enkele maanden mee. Gebruik je de oordopjes af en toe, dan heb je er jaren plezier van.

Alpine heeft slaap oordopjesoordopjes voor reizenoordopjes voor zwemmenoordopjes voor doe-het-zelversoordopjes voor het uitgaanoordopjes voor kinderenoordopjes voor motorrijders en oordopjes voor muzikanten.

Schuimoordopjes
Deze oordopjes passen in elk oor, maar hebben geen filters. Ze zijn bedoeld voor eenmalig gebruik.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief