De Alpine Muffy,  Alpine Muffy Smile en Muffy Music zijn inklapbaar en verstelbaar. Hierdoor is het mogelijk om de oorkappen groter of kleiner te maken zodat het wel past.

De oorkappen zitten ingeklapt in de verpakking. Zo is hij namelijk makkelijk te versturen, mee te nemen en op te bergen. De oorkappen zijn speciaal voor kinderen gemaakt en dan kan het zo op het eerste oog niet opvalt dat de oorkappen verstelbaar zijn. Er is bewust gekozen om de oorkappen verstelbaar te maken, zodat deze kunnen meegroeien met het kind.

Doordat de oorkappen te verstellen zijn kan die groter of kleiner gemaakt worden. In de gebruiksaanwijzing van de Muffy en de Muffy School is te zien hoe de oorkappen te verstellen zijn. De onderstaande afbeelding is onderdeel van de gebruiksaanwijzing en hierop is goed visueel te zien hoe het mogelijk is om de oorkappen uit te schuiven. Op deze manier kan de Muffy of de Muffy Smile niet te klein zijn en zullen de oorkappen perfect aansluiten op het hoofdje van het kind of jongvolwassenen.

Oorkappen voor kinderen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief