Een inbrenghuls is een plastic buisje met een opening aan de onderkant, die je kan gebruiken om de oordoppen op een correcte manier in het oor te plaatsen.

Om het inbrengen van oordoppen in de oren nog makkelijker te maken heeft Alpine een speciale inbrenghuls ontwikkeld. Uit onderzoek blijkt namelijk dat sommige consumenten het lastig vinden om de oordoppen enkel met de vingers in te doen. Dus om het eenvoudiger te maken hebben wij ervoor gezorgd dat er nu standaard bij al onze universele oordoppen een inbrenghuls wordt meegeleverd.

De inbrenghuls is dus een plastic buisje met een opening aan de onderkant. Door deze opening is het mogelijk om de inbrenghuls over het steeltje van de oordop te schuiven. Aan de bovenkant van de inbrenghuls bevindt zich ook een gaatje, waardoor er een kogelkoordje of elastiek door heen kan. Dit is handig voor wat betreft het bewaren bij de Miniboxx.

De inbrenghuls kan het proces van de oordop inbrengen versoepelen. Soms komt het ook voor dat het wel zonder de inbrenghuls lukt, maar dat is uiteraard geen probleem. Het is niet ‘verplicht’ om de inbrenghuls te gebruiken, maar voor de consumenten die het wel lastig vinden bieden wij uiteraard een mooie oplossing.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief