Via het contact-/afspraakformulier of telefoonnnummer 0346-333350 kan je een afspraak met ons maken voor het maken van afdrukken van je oren.

Op de afspraak zullen we naar aanleiding van je wensen, de uitvoering van de gehoorbescherming bepalen. Denk daarbij aan gebruiksdoel van de oordoppen, de dempingswaardes en daarmee de juiste filters, de kleur van de oordop en overige wensen als een draagkoord.

Vervolgens controleren we je gehoorgangen. Mocht je vaak last hebben van oorsmeer laat dan voor je komst even je oren controleren en eventueel uitspuiten door de huisarts. Als je oren schoon zijn wordt er een watje in ieder oor geplaatst. Bij de volgende stap wordt het oor gevuld met afdrukmateriaal. Dit afdrukmateriaal is na ongeveer drie minuten uitgehard waarna we de afdrukken kunnen verwijderen. De afdrukken worden vervolgens naar het laboratorium verzonden. Na circa drie à vier weken zullen de otoplastieken bij je thuis worden afgeleverd. De oordoppen worden met PostNL verzonden en passen door de brievenbus.

Maak een afspraak voor oordoppen op maat of bel 0346-333350.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief