Je kunt bij ons betalen met iDEAL, PayPal, Mastercard, VISA, Bancontact/Mister Cash, achteraf betalen met Klarna of door middel van een bankoverschrijving*.

iDEAL

Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kun je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

De voordelen op een rij:
Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.
Op werkdagen voor 16:00 uur met iDEAL besteld, gelijk verzonden.
iDEAL is bij ons volledig gratis

Achteraf betalen met Klarna Factuur

Koop nu – betaal pas over 14 dagen! Als je kiest voor Klarna Factuur ontvang je altijd eerst het product thuis en heb je 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur vind je bij jouw bestelling. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna Factuur. De betaaltermijn is onafhankelijk van de retourtermijn van 14 dagen. Na het voldoen van de factuur blijf je het recht houden om binnen 14 dagen te retourneren.

PayPal

PayPal maakt het mogelijk om zonder het gebruik van creditcard- of bankgegevens snel, veilig en gemakkelijk betalingen te doen en ontvangen.

Creditcard

Betalen met Mastercard & VISA is beschikbaar.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact of Mister Cash zijn Belgische betaalkaarten. Door middel van een PIN-code kan je met deze kaart elektronische betalingen doen in winkels, stations, autowegentol, tankstations, drank- of andere automaten. Ook kan er geld mee uit de automaat worden gehaald. Meestal is aan deze elektronische betaalkaart ook een proton-functie verbonden (= elektronische portemonnee).

SOFORT Banking

SOFORT Banking is de directe betaalmethode van SOFORT AG. Met SOFORT Banking kun je al tijdens de bestelling een overschrijving via je online banking maken. Ervaar hoe eenvoudig en snel je met SOFORT Banking kunt betalen en waarom het door de TÜV gecertificeerde betaalsysteem je optimale veiligheid biedt. Immers, bij betalingen op het internet heeft veiligheid de hoogste prioriteit.

*Achteraf betalen met een bankoverschrijving
Scholen hebben bij een bestelling van de Muffy Smile de mogelijkheid om te betalen door middel van een bankoverschrijving. Bij de bestelling kies je voor de betaalmethoden ‘bankoverschrijving’. Dit geeft de mogelijkheid om na ontvangst van de producten, binnen 14 dagen te betalen middels een elektronische overboeking of een overschrijvingsformulier van de bank.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief