Speciaal voor verjaardagen, Sinterklaas en Kerst pakt Alpine de bestellingen in. Op deze pagina kan je al het inpakpapier bekijken.

Cadeautjes inpakken

Laat Alpine de producten inpakken tot een leuk cadeautje. Met speciaal inpakpapier wordt er een mooie creatie van gemaakt. Zo komt er altijd een extraatje op de verpakking, zoals een bloemetje of bolletje bij de verjaardag, een pietje bij Sinterklaas en een Kerstman bij Kerst. Het ingepakte cadeau wordt in een stevige envelop verpakt zodat het cadeau netjes wordt afgeleverd. De factuur zit uiteraard los van het cadeau in de envelop.

Verjaardagscadeau inpakpapier

Het hele jaar door is het mogelijk om je Alpine producten voor € 0,99 met speciaal verjaardagsinpakpapier te laten inpakken (zie afbeelding 1).

Ingepakte Alpine oordoppen met verjaardag inpakpapier
Afbeelding 1: Verjaardagsinpakpapier

Sinterklaas inpakpapier

Vanaf 14 november tot en met 5 december is het voor € 0,50 mogelijk om je Alpine producten met speciaal Sinterklaas inpakpapier te laten inpakken (zie afbeelding 2).

Sinterklaas inpakpapier met een pietje erop
Afbeelding 2: Sinterklaas inpakpapier

Kerst inpakpapier

Vanaf 6 december tot en met 27 december is het mogelijk om je Alpine producten met speciaal Kerst inpakpapier te laten inpakken (zie afbeelding 3).
Speciaal inpakpapier voor de Kerst
Afbeelding 3: Kerst inpakpapier

N.B.

Deze foto’s van de ingepakte cadeaus dienen alleen ter illustratie. Aan de getoonde foto’s kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief