Alpine.nl is een beveiligde website. Onze webshop is erkend door Stichting Webshop Keurmerk. Daarnaast maken we gebruik van een Secure Socket Layer (HTTPS).

Alle gegevens van Alpine staan openbaar. Onze gegevens kun je te allen tijde opvragen via www.kvk.nl (Alpine Gehoorbescherming). Daarnaast zijn wij op vele manieren te bereiken. Dit kan namelijk via het contactformulier op de website, door te bellen naar 0346-333350 of via onze social media kanalen zoals Facebook en Twitter.

Stichting Webshop Keurmerk

Het bestelgemak en de service van onze webshop is erkend door Stichting Webshop Keurmerk. Dat is een keurmerk voor betrouwbare webshops die voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. Doordat Alpine.nl door het onafhankelijke Stichting Keurmerk is goedgekeurd, ben je gegarandeerd dat je veilig kan betalen en dat je privacy is gewaarborgd.

Beveiligde HTTPS website

Op Alpine.nl wordt er tevens gebruik gemaakt van HTTPS. Dit wil zeggen dat onze website volledig is beveiligd. In de adresbalk in de browser kan je dit te allen tijde herkennen aan de groene HTTPS en een hangslot (zie hieronder). Op deze manier kan je veilig het contactformulier invullen of producten in onze webshop bestellen, zonder dat gegevens worden opgeslagen.

Alpine beveiligde HTTPS website
SSL Secure Connection

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief