Alpine x ADE PartyPlug

12,50

Op voorraad

+
SKU: 111.21.541 Categorieën: ,

Ga helemaal in stijl naar Amsterdam Dance Event! Speciaal voor ADE zijn er nu in limited edition Alpine x ADE PartyPlug oordoppen verkrijgbaar. Deze oordoppen zijn volledig in ADE uitstraling. Ze zitten niet alleen in een zwart opbergtasje met ADE logo, zelfs de oordoppen zijn zwart en hebben gele filters!

 • Limited edition!
 • Speciaal ADE opbergtasje

UNIEKE PRODUCTKENMERKEN

 • Nu tijdelijk in speciale Amsterdam Dance Event uitvoering
 • Voorkomt gehoorbeschadiging
 • Geen irritante piep meer in je oren
 • Muziekkwaliteit blijft zeer goed door AlpineAcousticFilters
 • Gesprekken blijven verstaanbaar
 • Ideale pasvorm door zacht AlpineThermoShape™ materiaal
 • Geen siliconen
 • Met etui in ADE uitvoering om je oordoppen makkelijk mee te nemen
 • Herbruikbaar

Muziek

Met gehoorbescherming kun je zorgeloos genieten van muziek. Zowel live als in de kroeg. Die vervelende piep na een avondje uit is verleden tijd.

EXTRA INFORMATIE

LIMITED EDITION: ALPINE X ADE PARTYPLUG OORDOPPEN

Ga helemaal in stijl naar Amsterdam Dance Event! Speciaal voor ADE zijn er nu in limited edition Alpine x ADE PartyPlug oordoppen verkrijgbaar. Deze oordoppen zijn volledig in ADE uitstraling. Ze zitten niet alleen in een zwart opbergtasje met ADE logo, zelfs de oordoppen zijn zwart en hebben gele filters! Natuurlijk zijn deze oordoppen ook na ADE perfect te gebruiken tijdens het uitgaan, bij festivals en concerten.

REVOLUTIONAIR MODEL OORDOP VOOR GEWELDIGE PASVORM

Twintig jaar ervaring heeft ertoe geleid dat Alpine een ideaal nieuw model oordop heeft ontwikkeld. De pasvorm van de oordoppen is uitgebreid getest. Daardoor bieden ze maximaal draagcomfort en optimale bescherming.

ALPINEACOUSTICFILTERS™ – GEEN PIEP MEER IN JE OREN

De hoogwaardige akoestische filters in de Alpine x ADE PartyPlug oordoppen brengen het volume van de muziek terug naar een veilig niveau. De muziekbeleving én de kwaliteit van de muziek blijven zeer goed. Natuurlijk kun je gewoon met je vriend of vriendin blijven praten. Met Alpine x ADE PartyPlug oordoppen in tijdens het uitgaan voorkom je die irritante piep in je oren.

ALPINETHERMOSHAPE™ – ZEER COMFORTABELE OORDOPPEN

Alpine x ADE PartyPlug gehoorbeschermers zijn gemaakt van het speciale AlpineThermoShape. Dit materiaal vormt zich naar het oor zodat je altijd de perfecte demping hebt. En ze zitten ook zeer prettig in het oor. Je hebt geen last van een afgesloten gevoel of druk van buitenaf op het oor. AlpineThermoShape is hypoallergeen. Je hebt dus ook geen last van jeuk in of rond het oor, zoals vaak bij siliconendoppen, waardoor je ze de hele dag of avond kunt dragen.

GEBRUIKSDUUR EN REINIGEN

De gebruiksduur van de oordopjes is afhankelijk van de draagfrequentie. Het goed schoon houden van de oordoppen verlengt de levensduur. Met Alpine Clean spray kan je de oordopjes snel en makkelijk reinigen en desinfecteren. Deze spray is verkrijgbaar in een flesje van 75 ml. De oordopjes kunnen ook met handwarm water en zeep schoongemaakt worden.

DUTCH DESIGN

De vormgeving van de Alpine gehoorbeschermers is een exclusief Dutch Design. Alle oordoppen en filtersystemen worden geproduceerd in Nederland.

INHOUD VAN DE VERPAKKING

 • Twee universele thermoplastische gehoorbeschermers
 • Twee akoestische filters
 • Speciaal ADE opbergtasje

Dempingswaarden Alpine x ADE PartyPlug

Frequentie Hz 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Gemiddelde dempingswaarde dB 8,8 10,3 13,2 16,6 20,6 25,4 25,2 19,2
Standaard afwijking dB 4,4 3,3 3,0 2,4 2,8 3,0 5,0 4,1
Verwachte dempingswaarde in dB (APV) 4,4 7,0 10,2 14,2 17,8 22,4 20,2 15,1
Gewicht 0.012 kg
Afmetingen 5 x 6 x 1.5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alpine x ADE PartyPlug” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *