School Oordopjes

Concentratie is een kunst

Oordopjes voor Kinderen op School

Schoolgaande en studerende kinderen moeten zich goed kunnen concentreren tijdens de lessen. En dat is niet altijd even makkelijk in een overvolle klas. Vooral in deze tijd waarin kinderen snel overprikkeld kunnen raken door het vele lawaai om hen heen, is het van belang te zorgen dat ze in alle rust en stilte kunnen werken.

Daarnaast geldt dat er steeds meer kinderen zijn met hyperacusis. Ze zijn extreem gevoelig voor harde geluiden waardoor er al snel een pijn in de oren ontstaat. Het geluid in een klaslokaal kan al snel oplopen tot boven de 80 decibel. Dat is niet alleen schadelijk voor het gehoor maar leidt er ook toe dat kinderen zich minder goed kunnen concentreren op het schoolwerk.

Gemiddeld 10% van de leerlingen heeft in de klas last van concentratieproblemen en is snel afgeleid. Oordopjes en gehoorkappen voor op school bieden uitkomst voor kinderen die snel overprikkeld raken door geluid. Dankzij de gehoorbescherming is het alsof het kind even rustig in een hoekje zijn of haar taken kan doen. Ook voor scholen bieden wij pakketten van gehoorbescherming voor in de klas aan.

Oordopjes Voor Op School: Concentreren In De Klas 31
3.81 / 5 (31 votes)
3.81 5
3.81
Earplugs for kids at school
Oordopjes voor Kinderen op School

Oordopjes Voor Op School

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief