Cabrio oordopjes

Relaxt genieten zonder windruisShop Cabrio oordopjes

Lekker met het dak open, de wind door je haren en af en toe het gaspedaal eens stevig aantikken. En in tunnels schakel je natuurlijk even terug om het geluid onder de motorkap eens goed te ervaren.

Een heerlijk gevoel, maar wist je dat bij snelheden rond de 120 kilometer per uur, je oren gemiddeld 100 decibel aan geluid te verwerken krijgen? En dat dit al bij een korte blootstelling schadelijk kan zijn.

Rijden in een cabrio is één van de leukste vormen om jezelf te verplaatsten. Daar dragen we graag ons steentje aan bij. Met onze motor oordoppen voorkom je de kans op (blijvende) gehoorschade. De unieke filters houden de hoge tonen van de wind tegen, maar het geluid van de auto en het overige wegverkeer kun je nog wel horen. Met onze MotoSafe gehoorbeschermers kun je zonder nare suizingen in het oor blijven genieten van je cabriotochten.

Oordopjes voor cabriorijders

Gehoorbescherming voor motorrijders

Passagier

Met de Alpine MotoSafe ben jij goed beschermd tegen blijvende gehoorschade door de windruis onder je helm. Maar denk ook eens aan je passagier. De man of vrouw achterop die net zoals jij wil...

LEES MEER
Cabrio

Lekker met het dak open, de wind door je haren en af en toe het gaspedaal eens stevig aantikken. En in tunnels schakel je natuurlijk even terug om het geluid onder de motorkap eens goed te e...

LEES MEER
Top