Oordopjes voor passagiers

Verwen je passagierShop Oordopjes voor passagiers

Met de Alpine MotoSafe ben jij goed beschermd tegen blijvende gehoorschade door de windruis onder je helm. Maar denk ook eens aan je passagier. De man of vrouw achterop die net zoals jij wil genieten van die mooie tocht over de dijken.

Ook je passagier heeft last van windruis onder de helm. Dan wordt het toch lastig napraten over de toerrit als je passagier met suizingen in het oor langs de weg staat. Of erger, een blijvende gehoorschade heeft opgelopen.

Met je eigen oordoppen voorkom je gehoorschade en blijf je geconcentreerd rijden. Zorg voor je passagier en zorg dat je altijd een extra set bij de hand hebt voor de man of vrouw achterop. Zodat ook je passagier echt kan genieten van de trip. Onze comfortabele motor oordoppen passen onder elke helm en filteren alleen de schadelijke hoge tonen van de windruis weg. Het overige verkeer, het navigatiesysteem en natuurlijk het geluid van de motor zijn nog wel te horen. Wilt u meerdere setjes oordoppen altijd bij de hand hebben? Neem dan de Plug&Go oordoppen voor uw passagiers mee.

Oordopjes voor motorrijden

Gehoorbescherming voor motorrijders

Passagier

Met de Alpine MotoSafe ben jij goed beschermd tegen blijvende gehoorschade door de windruis onder je helm. Maar denk ook eens aan je passagier. De man of vrouw achterop die net zoals jij wil...

LEES MEER
Cabrio

Lekker met het dak open, de wind door je haren en af en toe het gaspedaal eens stevig aantikken. En in tunnels schakel je natuurlijk even terug om het geluid onder de motorkap eens goed te e...

LEES MEER
Top