Festival Oordopjes

De hele dag feest!

Festival oordopjes

Als festivalbezoeker herken je dit waarschijnlijk wel: de tijd vliegt voorbij en je staat urenlang te dansen op geweldige muziek. Fantastisch natuurlijk! Denk je wel van tevoren aan het dragen van gehoorbescherming? Dan kun je na het feestje van nog veel meer festivals en muziek genieten. En heb je straks ook geen last van een vervelende piep in je oren. Waar je op moet letten bij het kopen van oordopjes voor festivals lees je hier.

Oordopjes dragen tijdens een festival

Het dragen van gehoorbescherming tijdens een festival is geen overbodige luxe. De muziek en het omgevingsgeluid passeren namelijk voortdurend de gevarenzone van 80 decibel. Dat betekent dat je blijvende gehoorbeschadiging kunt oplopen als je geen maatregelen neemt. Doof of slechthorend worden wil je natuurlijk echt niet! En ook niet een permanente piep in je oren… Draag daarom als je een festival bezoekt altijd kwalitatief goede oordopjes.

iStock_000017361376Medium-muziekbeleven-poppodia
Oordopjes voor festivals

Waar let je op bij festivaloordopjes?

 1. Voldoende demping
  Het belangrijkste is natuurlijk dat de oordoppen het schadelijke geluid voldoende dempen. Om de geluidsverlaging van verschillende gehoorbeschermers te vergelijken, kijk je naar de SNR-waarde. De SNR-waarde van PartyPlug oordoppen is 19. VARA Kassa deed in 2015 een oordoppentest en daar kwamen de PartyPlug oordoppen als beste uit!
 2. Behoud van de muziekkwaliteit
  Grote kans dat de muziek een van de belangrijkste redenen is waarom je een festival bezoekt. Je wil dan ook niet dat die helemaal vervormt klinkt als je oordopjes in hebt. PartyPlug heeft AlpineAcousticFilters™, die ervoor zorgen dat de muziek geweldig blijft klinken. Alleen het volume word gedempt.
 3. Spraakverstaanbaarheid
  Naast dansen, een lekker drankje drinken en van de muziek genieten, voer je waarschijnlijk veel gezellige gesprekjes op het festival. Wel zo handig dat je elkaar dan goed verstaat. De speciale filters in PartyPlug oordoppen zorgen ervoor dat spraak gewoon verstaanbaar blijft.
 4. Het draagcomfort
  Oordopjes van siliconen kunnen de huid irriteren. PartyPlugs bevatten geen siliconen en door het zachte AlpineThermoShape™ materiaal zitten ze erg comfortabel.
 5. Je looks 😉
  Bijna niemand schaamt zich meer om oordoppen te dragen tijdens een festival. Je gehoor beschermen is een normale zaak geworden. Toch is het fijn als er geen enorme opvallende dingen uit je oren steken als je aan het feesten bent. PartyPlug oordoppen zijn er in vier neutrale kleuren (transparant, wit, zilvergrijs en zwart) en je ziet ze bijna niet zitten.

Oordoppen vergeten mee te nemen naar het festival?

Dat zal je altijd zien. Je stopt je spullen in het kluisje op het terrein en beseft dat je je oordopjes vergeten bent. Gelukkig zijn op meer dan honderd festivals in Nederland PartyPlugs te koop! Soms hebben we een eigen stand waar we oordopjes verkopen of ze zijn verkrijgbaar via de merchandise of organisatie. Probleem opgelost!

Wil jij ook nog jaren probleemloos festivals bezoeken, gebruik dan onze PartyPlug oordoppen.

Festival Oordopjes: De Hele Dag Feest zonder gehoorbeschadiging 31
3.97 / 5 (31 votes)
3.97 5
3.97

Festival oordopjes & accessoires

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief