Festival oordopjes

Genieten zonder piepShop Festival oordopjes

Als festivalbezoeker ga je maar met één reden naar festivals: genieten! Vooral van je favoriete muziek natuurlijk. Heerlijk! Vergeet je alleen niet je gehoor te beschermen? Dan kun je namelijk in de toekomst van nog véél meer goede live muziek genieten, zonder een vervelende piep in je oren. Waar je op moet letten bij het kopen van oordoppen voor festivals lees je hier.

Oordopjes dragen tijdens een festival

Het dragen van gehoorbescherming tijdens een festival is geen overbodige luxe. Zeg maar gerust een must voor het behouden van je gehoor. De muziek en het omgevingsgeluid passeren namelijk voortdurend de gevarenzone van 80 decibel. Dat betekent dat je binnen no time blijvende gehoorbeschadiging kunt oplopen, indien je geen maatregelen neemt. En doof of slechthorend worden, dat is natuurlijk het laatste wat je wilt! Op een permanente piep zit ook niemand te wachten. Draag daarom altijd de juiste gehoorbescherming wanneer je een festival bezoekt.

Waar let jij op bij festivaloordopjes?

 • Behoud van de muziekkwaliteit
  • Als festivalbezoeker kom je waarschijnlijk vooral om je favoriete artiesten te zien optreden en te genieten van live muziek. Dit wil je natuurlijk zo goed mogelijk kunnen horen. Wist je dat de muziek met festivaloordoppen geweldig blijft klinken? Alleen het volume wordt gedempt, zodat je geen gehoorbeschadiging oploopt. Een win-win situatie!
 • Voldoende demping
  • Waar je in eerste instantie misschien niet op let, maar wat wel het belangrijkste is, is dat de oordoppen het schadelijke geluid voldoende dempen. Je kunt de geluidsverlaging van verschillende gehoorbescherming makkelijk vergelijken door naar de SNR-waarde te kijken. De SNR-waarde van bijvoorbeeld onze PartyPlug oordoppen is 19.  Een fantastische score, en volgens een onderzoek van het televisieprogramma VARA Kassa zelfs de best scorende oordoppen uit een test die ze in 2015 hebben gedaan!
 • Verstaanbaarheid tijdens het praten
  • Naast dansen, een lekker drankje drinken en van de muziek genieten, voer je waarschijnlijk veel gezellige gesprekjes op het festival. Wel zo handig dat je elkaar dan goed verstaat. De speciale filters in PartyPlug oordoppen zorgen ervoor dat spraak gewoon verstaanbaar blijft.
 • Het draagcomfort
  • Oordopjes van siliconen kunnen de huid irriteren. PartyPlugs bevatten geen siliconen, en door het zachte AlpineThermoShape™ materiaal zitten ze erg comfortabel.
 • Je looks 😉
  • Bijna niemand schaamt zich meer om oordoppen te dragen tijdens een festival. Je gehoor beschermen is de normaalste zaak van de wereld geworden. Toch is het fijn als er geen enorme opvallende dingen uit je oren steken. Vooral niet op een feestje. PartyPlug oordoppen zijn er in vier neutrale kleuren (transparant, wit, zilvergrijs en zwart) en je ziet ze bijna niet zitten.

Oordopje vergeten mee te nemen naar een festival?

Dat zal je altijd zien. Je stopt je spullen in het kluisje op het terrein en beseft dat je je oordopjes vergeten bent. Gelukkig zijn op meer dan honderd festivals in Nederland PartyPlugs te koop! Soms hebben we een eigen stand waar we oordopjes verkopen of ze zijn verkrijgbaar via de merchandise of organisatie. Probleem opgelost!

Oordopjes voor festivals

Muziek oordopjes voor

Festival

Als festivalbezoeker ga je maar met één reden naar festivals: genieten! Vooral van je favoriete muziek natuurlijk. Heerlijk! Vergeet je alleen niet je gehoor te beschermen? Dan kun je name...

LEES MEER
Concert

Of je nou kiest voor een rockconcert in de Ziggo Dome of een klassiek concert in het Concertgebouw, het volume komt al snel ver boven de 90 decibel uit. Dat is al binnen een uur schadelijk v...

LEES MEER
Feest

Voor veel mensen is urenlang dansen in een club maximaal genieten! Bezoek jij ook regelmatig een tof feest? Denk dan wel even aan oordopjes. De muziek staat bij dance events namelijk vaak zo...

LEES MEER
Bioscoop

Op een onverwacht moment knalt het geluid ineens uit de boxen van de bioscoop. Je oren doen er (bijna) zeer van. Herken je dit? Je staat er misschien niet bij stil, maar ook in de bioscoop s...

LEES MEER
Top