DJ Oordopjes

The ear is your gear

DJ oordoppen

Zonder een goed gehoor is het bijna onmogelijk om de juiste mix te maken en een volle zaal uit zijn dak te laten gaan op jouw muziek. En net zoals je zeer zorgvuldig omgaat met je draaitafels, geven we je graag de tip ook heel zorgvuldig met je oren om te gaan. Voorkom dat na een succesvolle avond draaien je met piepende oren de zaal verlaat en gebruik degelijke gehoorbescherming.

Met onze MusicSafe oordoppen zit je ook werkelijk safe met je gehoorbescherming. De MusicSafe Pro is zelfs voorzien van drie verschillende filtersets zodat je zelf de voor jou meest geschikte demping kunt bepalen.

Onze comfortabele oordopjes zijn gemaakt van een duurzame en flexibele thermoplastische kunststof. Zo passen ze altijd in je oren en kun jij ongestoord je sets draaien. Het unieke ontwerp van de gehoorbescherming voorkomt dat je je afgesloten voelt van de buitenwereld. De MusicSafe is als beste getest door de Consumentenbond. De MusicSafe Classic heeft twee verschillende filtersets en de MusicSafe Pro drie.

Oordopjes Voor DJ's: Ear Is Your Gear 13
4.08 / 5 (13 votes)
4.08 5
4.08
earplugs-dj-large
DJ oordoppen

DJ oordoppen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief