Oordopjes voor zangers

Zingen zonder zorgen

Oordopjes voor zangers

Wie kent ze niet? Marco Borsato, Sarah Bettens, Stromae, Ilse de Lange, Anouk…. De rij zangers en zangeressen uit de Lage Landen is eindeloos. En kijk naar het succes van ‘The Voice’ of ‘De Beste Singer-Songwriter’. We zijn dol op zingen en dat is niet zo vreemd. Zingen geeft je een goed gevoel en iedereen heeft wel zijn of haar favoriete liedje met precies de juiste tekst en de juiste stem. Een liedje dat je opfleurt of juist in het hart raakt.

Aandacht voor je oren

Voor zangers is de stem hun instrument en die moet natuurlijk goed worden onderhouden. Maar ook het gehoor heeft bij zangers extra aandacht nodig. Bij live muziek is de geluidsterkte op het podium al snel meer dan 100 decibel. Dan heb je na minder dan een kwartier kans op blijvende gehoorschade en/of in ieder geval een stevige piep in je oren of een ruis in je oor. Alle reden om je oren extra te beschermen tegen een te hoge geluidsbelasting en te hoog oplopende decibellen. Want met een permanente gehoorschade of een blijvende piep in het oor is het veel lastiger om nog goed te kunnen zingen.

Ear Plugs for Singers
Oordopjes voor zangers

Blijvend plezier

Alpine is de nummer 1 in gehoorbescherming voor muzikanten en speciaal voor zangers en zangeressen hebben we verschillende muziekoordoppen voor zangers: de MusicSafe Pro en de MusicSafe Classic. Wil jij als zanger of zangeres nog jaren plezier hebben tijdens een optreden of repetitie? Zorg dan goed voor je oren en gebruik de muziek gehoorbescherming van Alpine.

Oordopjes voor Zangers: Zingen Zonder Zorgen 32
4.07 / 5 (32 votes)
4.07 5
4.07

Oordopjes voor zangers

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief