Over Alpine

ALPINE GEHOORBESCHERMING VOOR ELKE SITUATIE

Bij Alpine zijn we er voor je om nog meer plezier te halen uit de dingen die je graag doet, zonder te worden gehinderd door schadelijk of storend geluid. Dat doen we door hoogwaardige gehoorbeschermers – bekroond met de Red Dot Award! – te bieden aan onder meer muzikanten, kinderen, reizigers, watersporters, uitgaanspubliek, motorrijders en mensen met slaapproblemen.

Alpine is een van de weinige fabrikanten ter wereld die gehoorbescherming als core business heeft, met als voornaamste doel gehoorbescherming zo laagdrempelig mogelijk te maken. Daarnaast zet het familiebedrijf zich al jarenlang in om wereldwijd bewustwording te creëren rondom het onderwerp gehoorbeschadiging.

Leuke en prettige gehoorbescherming
Onze huidige productlijn wordt regelmatig geoptimaliseerd en vernieuwd. De meningen en ervaringen van onze klanten gebruiken we hierbij altijd als uitgangspunt. Leuke en prettige gehoorbescherming voor jong en oud, voor elke situatie: dat is waar de kracht van Alpine ligt.

Internationaal karakter, Dutch Design
We leveren onze producten wereldwijd in 50 landen, onder meer aan distributeurs, grote winkelketens, horecagelegenheden, evenementen en online shops. Daarbij zijn onze producten in diverse landen als beste getest. Met name door het ontwikkelen van het speciale AlpineThermoShape  materiaal en de AlpineAcousticFilters  zijn onze oordoppen qua comfort en demping ongeëvenaard. Bovendien zijn al onze producten bedacht, ontworpen en geproduceerd in Nederland. Dutch Design: daar zijn we trots op.

CE-certificering
Al onze gehoorbeschermers zijn voorzien van een CE-keurmerk. Dit houdt in dat onze oordoppen en oorkappen voldoen aan alle wettelijke eisen van de Europese Unie op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Dit sluit uitstekend aan op onze ambitie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Love your ears
Met onze nr. 1 gehoorbescherming willen we continu inspireren en een positieve bijdrage leveren aan ieders welzijn. Want van je gehoor wil je toch zo lang als mogelijk plezier hebben? Love your ears!

Top