Service op maat

Welkom op de servicepagina van Alpine. Hieronder vind je verschillende contactformulieren waar je gebruik van kunt maken. Kies het formulier dat past bij je verzoek.

 

De contactformulieren zijn zo opgesteld dat we direct alle benodigde informatie van je ontvangen. Hierdoor kunnen wij je sneller onze maatwerk service bieden. Wij sturen vervolgens zo snel mogelijk een reactie op je aanvraag. 

 

Houd bij oordoppen op maat rekening met een gewenningsperiode. Deze is niet voor iedereen hetzelfde, maar zal niet langer duren dan enkele dagen. Het is raadzaam om in het begin het gebruik steeds met enkele uren per dag op te voeren.

Wens je een andere filter in je oordoppen?

Na ontvangst van je filteroordoppen (behalve MusicSafe Custom) is het altijd mogelijk om toch nog een ander filter te laten plaatsen. Stuur dan je oordoppen met je filterwens (lichter of zwaarder filter) en je retour adresgegevens op naar:

Alpine Nederland B.V.
t.a.v. Filterwissel

Amersfoortsestraat 70D
3769AL Soesterberg

Na ontvangst van je oordoppen bij Alpine, ontvang je binnen 4 werkdagen je oordoppen per post kosteloos retour. Wil je liever langs komen? Maak dan een afspraak op ons kantoor in Soesterberg.


Voor Alpine MusicSafe Custom oordoppen is een filterwissel niet mogelijk. Hiervoor kun je extra (zelf verwisselbare) filter sets aanschaffen. Zo heb je op elk moment de flexibiliteit om een passende dempingkeuze te gebruiken.

Zijn je oordoppen nog in productie? Dan is het nog niet mogelijk om toch een ander filter te kiezen. Wanneer je de oordoppen binnen hebt kun deze uitproberen en indien nodig alsnog opsturen voor een wissel.

Afspraak maken bij Alpine in Soesterberg

1 stuks oordopje op maat kopen?

Wil je niet een set, maar slechts één enkel oordopje op maat kopen? Dat kan door middel van de link hieronder.

Shop nu 1 stuk op maat oordopje