• Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis
[aws_search_form]

ALPINE @PINKPOP

Kom bij ons je oordoppen halen!

Alpine is dit jaar op meer dan 150 muziekevenementen aanwezig, waaronder een van Nederlands bekendste en grootste festivals: Pinkpop! We hebben vanaf 15 t/m 17 juni onze eigen stand op het festivalterrein van Pinkpop. Hier staan we voor je klaar om je van goede en prettige gehoorbescherming te voorzien! En dat is nodig, want wist je dat je al binnen 5 minuten gehoorschade kunt oplopen? Dit is niet meer te herstellen, maar door oordoppen te dragen wel eenvoudig te voorkomen!

Blijf genieten van de muziek met filteroordoppen
Sta jij in Landgraaf mee te rocken met de Foo Fighters, of ga je helemaal uit je dak bij Bruno Mars? En wil je nog veel meer Pinkpop-edities genieten van je favoriete muziek? Draag dan filteroordopjes! Je ziet ze tegenwoordig steeds meer, en dat is niet zonder reden. Het dragen van gehoorbescherming heeft namelijk alleen maar voordelen!

Alpine filteroordoppen:

  • Voorkomen een gehoorbeschadiging en een irritante piep in je oren.
  • Hebben speciale akoestische filters, die alleen de schadelijke geluiden dempen. De muziek en gesprekken blijven prima hoorbaar.
  • Hebben de ideale pasvorm dankzij het zachte thermoplastische materiaal.
  • Hebben geen siliconen.
  • Worden geleverd met Alpine Miniboxx, om de oordoppen makkelijk mee te nemen.
  • Zijn nauwelijks zichtbaar in het oor.
  • Zijn ruim 100 keer herbruikbaar.

Alpine PartyPlug of Alpine PartyPlug Pro Natural?
Je hebt tijdens Pinkpop de keuze uit twee soorten oordoppen: Alpine PartyPlug en Alpine PartyPlug Pro Natural. Het verschil zit in het type filter. Alpine PartyPlug Pro Natural oordoppen hebben een rechtlijnige filter. Dit betekent dat de muziek over alle geluidsfrequenties gelijkmatig wordt gedempt. Zo lijkt het net of alleen het volume van de muziek zachter wordt gezet. De muziekkwaliteit blijft dus exact hetzelfde. Wil jij je favoriete artiesten op Pinkpop zo goed mogelijk horen, zonder risico te lopen op een blijvende piep in je oren? Kies dan voor Alpine PartyPlug Pro Natural oordoppen!

Top