Reis Oordopjes

Relaxed reizen

Oordopjes Voor Reizen

In gemakkelijke kleding en met een goed boek onder handbereik wordt de vlucht naar New York of Beijing al een stuk relaxter. En die treinreis van Utrecht naar Maastricht is dan een fluitje van een cent. Voor de meeste vakantiegangers is de vlieg- of treinreis naar de plek van bestemming natuurlijk al een deel van de pret. ’s Ochtends vroeg op Schiphol met je rugzak of koffer richting Zuid-Amerika of Australië.

Hoe leuk of spannend dat ook is, de ervaren reiziger weet ook dat bij het stijgen en dalen van het vliegtuig de druk op het oor behoorlijk pijnlijk kan zijn. En laten we ook niet vergeten dat het monotone gedreun van de vliegtuigmotor een behoorlijke aanslag op het gehoor vormt. En net als jij onderweg bent naar Thailand of Houston, heb je twee kinderen achter je die continu lopen te klieren en te huilen. Dan is de vakantiepret ineens een stuk minder.

Geniet van de reis, gebruik gehoorbescherming

Tijdens vakanties kan te hard geluid een behoorlijke domper zijn. Deuren die hard worden dichtgeslagen in hotels, televisies die te hard staan of ruziënde campinggasten staan hoog in de lijstjes met vakantie-ergernissen. Wil je de zekerheid van een onbezorgde vakantie en een prettige vlucht, bestel dan hier onze speciale oordoppen.

Oordopjes Voor Reizen: Relaxed & Ontspannen 39
4 / 5 (39 votes)
4 5
4

Oordopjes Voor Reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief