Vlieg Oordopjes

Een prettige vlucht

Vlieg oordoppen

Uiteenlopend van Thailand en Costa Rica tot en met China en Australië. Allemaal lange reizen met het vliegtuig. Het heeft nog steeds iets avontuurlijks, maar langdurig in een benauwde ruimte met continu het zware gedreun van de motoren is niet echt comfortabel.

FlyFit is de beste gehoorbescherming voor het reizen met het vliegtuig. De oordopjes dempen het vervelende omgevingslawaai waardoor je veel fitter op je reisbestemming arriveert. Bovendien voorkomen de oordopjes ook de gevreesde reisziekte. Door het stijgen en dalen van het vliegtuig ontstaat er veel druk op het binnenoor met veel oorpijn als gevolg. Maar liefst vijf procent van de volwassenen en 25 procent van de kinderen heeft tijdens het vliegen last van luchtdrukpijn. FlyFit voorkomt dat.

De vlieg oordopjes zijn gemaakt van een duurzame, flexibele, thermoplastische kunststof. Door de warmte van het oor passen de oordopjes zich binnen enkele minuten aan je gehoorgang aan. Daardoor zitten ze comfortabel in het oor en kom jij relaxed op je bestemming aan.

Oordopjes Voor Het Vliegen: Fijn Opstijgen En Landen 108
3.78 / 5 (108 votes)
3.78 5
3.78
Ear Plugs for flying
Vlieg oordoppen

vlieg oordoppen & Accessoires

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief