Oordopjes tegen omgevingslawaai

Last van verkeersoverlast?

Oordopjes tegen omgevingslawaai

Vooral voortdenderende vrachtwagens kunnen voor een behoorlijke geluidsoverlast zorgen inclusief trillende ramen. Mensen in grote steden of mensen die dicht langs een snelweg wonen hebben er steeds vaker last van, namelijk het dag en nacht voortrazende verkeer. Vooral voortdenderende vrachtwagens kunnen voor een behoorlijke geluidsoverlast zorgen, inclusief trillende ramen. Nu kun je natuurlijk wel elke avond je slaapkamerraam dichthouden, maar te weinig frisse lucht is ook niet bevorderlijk voor een gezonde nachtrust.

Last van wegverkeer of overvliegende vliegtuigen? Gebruik dan onze slaap oordopjes. Ze zijn speciaal ontwikkeld om jou te verzekeren van een gezonde nachtrust. De SleepSoft oordopjes dempen het schadelijke en te harde omgevingslawaai en zorgen dat jij ongestoord kunt slapen. We hebben ze zo ontwikkeld dat je nog wel een wekker of een huilende baby kunt horen.

SleepSoft oordopjes zijn gemaakt van een duurzame en flexibele thermoplastische kunststof. Zo passen ze perfect in je oor en heb je geen last van een te hoge druk op je binnenoor. Woon je in het centrum, vlakbij een snelweg of een vliegveld? Gebruik dan onze SleepSoft oordopjes voor een ongestoorde nachtrust.

Oordopjes Tegen Het Geluid: Geen Overlast Meer 113
3.79 / 5 (113 votes)
3.79 5
3.79
Ear Plugs to block out traffic noise
Oordopjes tegen omgevingslawaai

Oordopjes tegen omgevingslawaai

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief