Oordopjes voor in de hotelkamer

Je hotelkamer als ultiem rustpunt

Oordopjes voor in het hotel

Stedentrips zijn een steeds populairdere manier om een korte vakantie te vieren. En voor veel ondernemers is een hotelkamer bijna een tweede slaapkamer. Na een dag lang musea bezoeken en slenteren door de stad of na een intensieve dag op de beurs, is het wel zo prettig om even rustig bij te komen op je hotelkamer. Helaas staat geluidsoverlast in de top drie van hotelergernissen. Loeiende airco’s, slaande deuren of hard gelach op de gang kunnen al snel je verdiende slaap verstoren.

Wil je ook op je hotelkamer ongestoord genieten van je nachtrust, gebruik dan onze slaap oordopjes. De oordopjes zijn gemaakt van een duurzame, flexibele thermoplastische kunststof met een zeer groot draagcomfort. Door de warmte van het oor, vormen de oordopjes zich snel naar je gehoorgang. En de open kanaaltjes in de filters voorkomen drukverschillen en zorgen dat er geen afgesloten gevoel ontstaat. Lekker slapen zonder een vervelende druk op je oren.

De SleepSoft oordopjes sluiten je oor niet helemaal af, maar dempen wel hinderlijke geluiden zoals straatlawaai of de knetterende tv twee kamers verderop. De wekker kun je natuurlijk nog wel horen.

Oordopjes Voor In Het Hotel: Je Hotelkamer Als Rustpunt 13
4.23 / 5 (13 votes)
4.23 5
4.23
Ear Plugs to enjoy a good night's rest in your hotel room
Oordopjes voor in het hotel

Oordopjes voor in het hotel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief