Uitgaan Oordopjes
Geniet van muziek

Uitgaan oordopjes

Uiteenlopend van Lowlands, Mysteryland en Pinkpop tot en met het Koningsdagconcert in Amsterdam. Niets is zo lekker om te luisteren naar en te dansen op de muziek van jouw smaak. Nederland kent door het jaar heen honderden muziekfeesten die door duizenden muziekliefhebbers worden bezocht. Het aantal concerten, festivals en danceparty’s breidt zich alleen maar uit. Goed nieuws natuurlijk!

Niet alleen het aantal muziekevenementen groeit. Het geluid op festivals en in concertzalen neemt ook toe. De decibelmeter slaat vaak al snel door naar ruim 80 decibel of meer. Toen Prince in 2009 optrad tijdens het North Sea Jazz Festival zag een bezoeker een dikke 115 decibel op de geluidsmeters staan wat zonder gehoorbescherming in de vorm van oordopjes leidt tot gehoorschade. Enkele reacties op het geluid tijdens dat concert vind je hier. Je moet wel even naar beneden scrollen.

Genieten van muziek tijdens het uitgaan gunnen we iedereen. Maar natuurlijk niet als het geluid zo hard staat dat het pijn gaat doen aan je oren en je hierdoor de zaal moet verlaten. Of dat de muziek totaal verwrongen uit de speakers knalt en je je afvraagt of dat nou wel het geluid en de muziekkwaliteit is van je favoriete band. En hoe vaak komt het niet voor dat je na een festival of concert met piepende oren naar huis gaat? Gebruik daarom PartyPlug oordoppen ter bescherming van je gehoor.

Op zaterdag 18 oktober 2014 werd in de Amsterdam Arena het Amsterdam Music Festival gehouden. Het Amsterdam Music Festival is een evenement van het Amsterdam Dance Event. Hier werd door o.a. Staatssecretaris Martin van Rijn de campagne I Love My Ears gelanceerd.

Oordopjes voor het Uitgaan: Optimaal Genieten Van Muziek 12
4.6666666666667 / 5 (12 votes)
4.6666666666667 5
4.6666666666667
Earplugs for music partyplug
Uitgaan oordopjes
earplugs-festivals-large

Festival Oordopjes

Mysteryland, PinkPop of Lowlands… Op festivals is het de hele dag feest. Je zwerft van podium naar podium en af en toe koop je een drankje, babbel je wat met vrienden of neem je een broodje.

gehoorbescherming voor concerten

Concert Oordopjes

Zo vlak voor elk concert stijgt de spanning. Het voorprogramma is afgelopen, de roadies zijn druk om het podium om te bouwen en over een paar minuten begint jouw favoriete band.

earplugs-clubs-large

Feest Oordopjes

Na een lange werkweek is het heerlijk om even helemaal los te gaan. Bijvoorbeeld tijdens een stevig dance-event.

Earplugs-movie-theater

Bioscoop Oordopjes

Heerlijk een avondje genieten in de bioscoop. Popcorn en cola bij de hand, in het donker weggedoken in de luie stoel en klaar voor een onvergetelijke film op een groot scherm.

Uitgaan Oordopjes & Accessoires