Gratis verzending vanaf € 20,- * Verberg
Oordopjes voor het Uitgaan: Optimaal Genieten Van Muziek

Oordopjes voor het uitgaan

Optimaal genieten van muziek

Festivals, concerten en danceparty's. Nederland kent een rijke uitgaanstraditie waar oordopjes voor gehoorbescherming een belangrijke rol in speelt.

 

Uiteenlopend van Lowlands en Pinkpop tot en met het Koninginnedagconcert in Amsterdam. Niets is zo lekker om te luisteren naar en te dansen op de muziek van jouw smaak. Nederland kent door het jaar heen honderden muziekfeesten die door duizenden muziekliefhebbers worden bezocht. Het aantal concerten, festivals en danceparty's breidt zich alleen maar uit. Goed nieuws natuurlijk!

Niet alleen het aantal muziekfeesten groeit. Het geluid op festivals en in concertzalen neemt ook toe. De decibelmeter slaat vaak al snel door naar ruim 80 decibel of meer. Toen Prince in 2009 optrad tijdens het North Sea Jazz Festival zag een bezoeker een dikke 115 decibel op de geluidsmeters staan wat zonder gehoorbescherming in de vorm van oordopjes in leidt tot gehoorschade. Enkele reacties op het geluid tijdens dat concert vind je hier. Je moet wel even naar beneden scrollen.

Striptekening van oordoppen voor het uitgaan
Oordopjes voor het Uitgaan
Genieten van muziek tijdens het uitgaan gunnen we iedereen graag. Maar natuurlijk niet als het geluid zo hard staat dat het pijn gaat doen aan je oren en je de zaal verlaat. Of dat de muziek totaal verwrongen uit de speakers knalt en je je afvraagt of dat nou wel het geluid en de muziekkwaliteit is van je favoriete band. En hoe vaak komt het niet voor dat je na een festival of concert met piepende oren naar huis gaat? Gebruik daarom PartyPlug oordoppen ter bescherming van je gehoor. Het is niet voor niets dat steeds meer muzikanten, roadies en geluids- en belichtingsmensen standaard gehoorbescherming dragen.

Op zaterdag 18 oktober werd in de Amsterdam Arena het Amsterdam Music Festival gehouden. Het Amsterdam Music Festival is een evenement van ADE. Hier werd door o.a. Staatssecretaris Martin van Rijn de campagne I Love My Ears gelanceerd.

"Uitgaan Oordopjes" door
| 3.6 / 5 (72%) 21 stemmen

PartyPlug als beste getest door Kassa!

PartyPlug als beste getest door Kassa!

De PartyPlug oordoppen zijn bij het consumentenprogramma Kassa van de VARA als beste getest. Onze oordoppen met muziekfilter kwamen als nummer 1 uit de test!

Festival Oordopjes

Noorderslag, PinkPop of Lowlands... Op popfestivals is het de hele dag feest. Je zwerft van podium naar podium en af en toe koop je een drankje, babbel je wat met vrienden of neem je een broodje.
Lees meer

Concert Oordopjes

Zo vlak voor elk concert stijgt de spanning. Het voorprogramma is afgelopen, de roadies zijn druk om het podium om te bouwen en over een paar minuten begint jouw favoriete band.
Lees meer

Feest Oordopjes

Na een lange werkweek is het heerlijk om even helemaal los te gaan. Bijvoorbeeld tijdens een stevige danceparty.
Lees meer

Bioscoop Oordopjes

Heerlijk een avondje genieten in de bioscoop. Popcorn en cola bij de hand, in het donker weggedoken in de luie stoel en klaar voor een onvergetelijke film op een groot scherm.
Lees meer

Rode pijl Bestel jouw oordoppen

Lees meer over gehoorbescherming, gehoorschade & geluidsniveau'sDownload Alpine MusicSafeCheck in de APP store

Kalender

Alpine Hearing Protection Partner of the ZIGGO DOME