Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis. Gratis bezorging vanaf €20,-
  • Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Maak kans op festivalkaarten

Alpine stuurt je deze zomer naar de tofste muziekfestivals!

Maak kans op festivalkaarten

Maak kans op tickets!

Bij Alpine maak je deze hele zomer kans op toffe prijzen! Zo geven we kaarten weg voor een aantal grote muziekfestivals. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een van deze fantastische prijzen, is het bestellen van een van onze producten in onze webshop. Zo sla je twee vliegen in een klap, want je hebt natuurlijk dit hele festivalseizoen je Alpine gehoorbeschermers bij de hand!

Alpine geef 2×2 kaarten weg voor Appelpop

Een van de leukste popfestivals van Nederland barst volgende week los aan de Waalkade in het Gelderse Tiel. Tijdens deze 26ste editie zullen bekende namen als Chef’special, Golden Earring, HAEVN, Waylon en Kraantje Pappie onderdeel uitmaken van een spetterende line-up. Wil jij als echte VIP hierbij aanwezig zijn? Dat kan! Wij geven namelijk 2×2 Appelpop VIP tickets weg, waarmee je als een echte ster via de backstage ingang het festivalterrein betreedt, om vervolgens helemaal vooraan bij de mainstage te genieten van alle toffe optredens. Daarnaast heb je ook toegang tot de exclusieve VIP decks.

Plaats om kans te maken op kaarten van 1 september  t/m 5 september 2018 een bestelling via Alpine.nl (ongeacht welk product) en laat ons weten waarom jij zo graag naar Appelpop wilt gaan. Op 6 september a.s. maken we bekend wie we op zaterdag 8 september een wel héél speciaal welkom heten in Tiel…

Kans maken?

  1. Plaats tussen 1 september t/m 5 september 2018 een bestelling via Alpine.nl (ongeacht welk product);
  2. Geef na het plaatsen van je bestelling aan dat je wil deelnemen aan de actie door te klikken op de link;
  3. Laat ons weten waarom jij als VIP naar Appelpop wil gaan;
  4. En duimen maar… Op donderdag 6 september 2018 maken we de winnaars bekend!
* Deze actie is geldig op alle Alpine aankopen  van 1 september t/m 5 september 2018 via Alpine.nl. Om kans te maken moet je 18 jaar of ouder zijn. We nemen op 5 september contact op met de winnaars. Voor vragen kun je bij ons terecht via consumer@alpine.eu.

 

We hebben deze zomer al kaarten weggegeven voor:

  • Bevrijdingspop Haarlem
  • Free Your Mind Festival
  • Tino Martin
  • Guns N’ Roses
Top