• Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis
[aws_search_form]

World Rally Championship - Gehoorbescherming

World Rally Championship - gehoorbescherming - alpine hearing protection

FIA World Rally Championship (WRC) is het belangrijkste kampioenschap binnen de rallysport. Het is een fantastisch gezicht, sportauto’s die driften en racen over de meest uitdagende parcoursen. Een kleine kanttekening: als toeschouwer stel je je oren bloot aan de harde geluiden van de motoren. Om gehoorbeschadiging onder toeschouwers te voorkomen hebben WRC en Alpine Hearing Protection de handen ineen geslagen. Het resultaat: unieke Alpine gehoorbeschermers in een speciaal WRC jasje gestoken. Hiermee moedig je goed beschermd èn in stijl de helden van het circuit aan!

ALPINE WRC OORDOPPEN

Alpine WRC oordoppen zijn gemaakt van speciaal door Alpine ontwikkeld AlpineThermoShape™ materiaal. Dit materiaal vormt zich naar het oor, waardoor de oordoppen perfect passen en op hun plek blijven zitten. De speciale akoestische filters in de Alpine WRC oordoppen bieden een extra zware demping die het schadelijke geluid van de rallyvoertuigen dempen. Het lawaai wordt gereduceerd tot een veilig niveau waar je probleemloos urenlang in kunt verblijven. Dankzij de AlpineAcousticFilters™ blijven de langs scheurende auto’s nog wel hoorbaar en kun je nog steeds een praatje maken met je buurman of buurvrouw in het publiek.

ALPINE WRC MUFFY OORKAP

De Alpine WRC Muffy oorkap is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van kleine kinderoren en kan in veel lawaaiige situaties gebruikt worden. Denk naast het circuit aan feesten, optochten en concerten. Deze gehoorbeschermer is ook zeer geschikt voor beter geconcentreerd leren en lezen thuis en op school.

wrc - gehoorbescherming - alpine hearing protection
Top