Watersport Oordopjes

Bescherming tegen wind, water en surfersoor

Watersport oordoppen

Voor watersporters die graag van een beetje pit houden, is de combinatie zon, water en stevige wind ideaal. Jaarlijks zijn er duizenden mensen die al met het geringste zonnetje, het water op zoeken. En als het wat te fris wordt, trek je gewoon je zeil- of surfpak aan.

Extra beschermende kleding is voor alle watersporters de normaalste zaak van de wereld. Onderkoeling wil je natuurlijk voorkomen als je eens met je surfboard over de kop gaat. En als je met windkracht 8 nog in je shirtje aan dek zit, is dat absoluut geen pretje. Wij doen daar graag nog een tip bij. Bescherm ook je oren tegen te veel water en voorkom een ‘surfers oor’. Zeker bij wat frisser weer, kan een duik in het water de directe oorzaak zijn van een pijnlijke oorontsteking. En onze oordoppen voorkomen ook dat je minder snel moe wordt door het constant gegier van de wind.

Met onze SwimSafe oordopjes ben je goed beschermd en krijg je geen water in je oren. Natuurlijk kun je nog wel normaal omgevingsgeluid horen. Het unieke ontwerp van de SwimSafe oordoppen voorkomt dat je je helemaal afgesloten voelt van de buitenwereld of dat je te veel druk voelt op je binnenoor. Bovendien krijgen bacteriën geen kans om zich in je oor te nestelen. SwimSafe gehoorbescherming is geschikt voor volwassenen. Voor kinderen hebben we de Pluggies Kids.

Voorkom Een Surfer's Oor Met Watersport Oordopjes 5
4.4 / 5 (5 votes)
4.4 5
4.4
alpine-surfsafe-joris-van-essen
Watersport oordopjes

Watersport oordopjes & accessoires

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief