Nieuw van Alpine: Muffy Baby oorkappen met een demping van 24dB

Nieuw van Alpine: Muffy Baby oorkappen met een demping van 24dB

We hebben onze bestseller voor baby’s nog beter gemaakt! Na uitgebreid onderzoek, testen, testen en nog meer testen hebben we een nieuwe versie uitgebracht van onze Alpine Muffy Baby. De oorkappen zijn nu nog comfortabeler en gemakkelijker aan te brengen dankzij de vooraf gedefinieerde hoek. Meer weten over onze nieuwste aanwinst? Lees snel verder!  

 

Dit is er nieuw aan de Alpine Muffy Baby 

Lichtgewicht design 

Je wilt natuurlijk dat de oortjes van jouw kleine niet alleen goed beschermd zijn, maar ook comfortabel. Daarom hebben we bij deze verbeterde versie van de oorkappen gezorgd voor extra comfort, waardoor ze prettiger zijn om te dragen. 

 

Ontdek de innovatieve hoek van de Alpine Muffy Baby  

Buiten dat het comfortabel zitten bij jouw allerkleinste erg belangrijk is, is gebruiksvriendelijkheid ook van groot belang. Daarom hebben we bij de nieuwe Muffy Baby een vooraf gedefinieerde hoek in de oorkappen zitten. Deze innovatieve diagonale hoek zorgt ervoor dat je de kappen gemakkelijk aanbrengt en comfortabel blijven zitten bij jouw kindje.  

 

Geaccepteerd door baby’s 

Een veelvoorkomende zorg bij ouders is dat hun baby de oorkappen niet fijn vindt zitten. Onze Muffy Baby Classic oorkappen waren al comfortabel, en bij de vernieuwde Muffy Baby hebben we ervoor gezorgd dat ze nog comfortabeler zijn en graag gedragen worden. 

 

Van klein naar groot 

Terwijl je kindje in de groei en bloei van zijn of haar leven is, wil je zo lang mogelijk bescherming bieden tegen harde geluiden. Daarom hebben we bij de vernieuwde oorkappen een verstelbare band toegevoegd, zodat de oortjes beschermd zijn tot maar liefst vier jaar oud. Je kleintje kan dus nog langer gebruikmaken van de oorkappen, die perfect aansluiten op de Muffy Kids, geschikt vanaf 5 jaar. 

 

Geluidsvermindering van 24dB 

De nieuwste versie van de Muffy Baby heeft een hoofdband die al in de juiste hoek staat, zodat je hem alleen nog maar hoeft op te zetten en het zachte klittenband vast te maken. Dit maakt het aanbrengen van de oorkappen nog makkelijker en super comfortabel voor je kleintje! Bovendien hebben we de demping verbeterd ten opzichte van de Classic Muffy Baby met 1 dB. De oren van je kind zijn nu dus nóg beter beschermd. Wil je weten wat de verschillende geluidsniveaus in decibel zijn? Lees het hier: 5 geluidsniveaus in decibel. 

 

Je hebt keuze uit verschillende trendy kleuren zoals Dusk Black, Sky Blue, Sage Green, Rose Pink en Dawn Purple. Kies de mooiste kleur die bij je kleintje past. 

 

Benieuwd naar onze nieuwste aanwinst? Lees meer over de Alpine Muffy Baby.  

Nieuw